Vali Işın Askerlerle Yemek Yedi

Vali Işın Askerlerle Yemek Yedi
Ağrı Valisi Musa Işın, Patnos ilçesinde çeşitli incelemelerde bulunarak askerlerle birlikte yemek yedi.Patnos Kaymakamı Engin Yalçın, Belediye Başkanı Cem Avşin Akbay, Dedeli Belediye Başkanı Veysi Du...

Ağrı Valisi Musa Işın, Patnos ilçesinde çeşitli incelemelerde bulunarak askerlerle birlikte yemek yedi.

Patnos Kaymakamı Engin Yalçın, Belediye Başkanı Cem Avşin Akbay, Dedeli Belediye Başkanı Veysi Durak ve kurum müdürleri tarafından karşılanan Vali Işın, daha sonra kaymakamlık makamına geçti. Burada Kaymakam Engin Yalçın’a ‘hayırlı olsun’ dileklerinde bulunarak çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Işın, daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Adliye Sarayı’nı ziyaret etti. Cumhuriyet Başsavcısı Resul Narin’i makamında ziyaret eden Vali Işın, buradan Patnos Belediyesi’ne geçerek bir süre Patnos Belediye Başkanı Cem Avşin Akbay’la görüştü.

Daha sonra Jandarma Komando Alay Komutanlığı’na geçen Vali Işın, askerlerle birlikte öğle yemeği yedi. Askerlerle bir süre sohbet eden Vali Işın, daha sonra Patnos ve Tutak İlçe Jandarma komutanlıkları, Aktepe ve Doğangün karakollarını ziyaret etti.

Vali Işın, ziyareti boyunca çocukları gördüğü yerde makam aracından inerek çeşitli hediyeler dağıtırken, birlikte fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

Vali Işın’a İl Jandarma Komutanı Albay Coşkun Sel, İl Emniyet Müdürü Metin Turgay Karabulak ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Cesim Gökçe eşlik etti.

VALİ IŞIN, PATNOS İLÇESİNDE ÇEŞİTLİ İNCELEMELERDE BULUNDU.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.