Vali İzzettin Küçük, Öğrencilere Kitap Okumalarını Tavsiye Etti

Vali İzzettin Küçük, Öğrencilere Kitap Okumalarını Tavsiye Etti
Kütüphane Haftası dolayısıyla düzenlenen kitap okuma etkinliğine katılan Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, öğrencilere kitap okuma tavsiyesinde bulundu.Şanlıurfa İl Halk Kütüphanesi’nde, Kütüphane Haft...

Kütüphane Haftası dolayısıyla düzenlenen kitap okuma etkinliğine katılan Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, öğrencilere kitap okuma tavsiyesinde bulundu.

Şanlıurfa İl Halk Kütüphanesi’nde, Kütüphane Haftası kapsamında kitap okuma etkinliği düzenlendi. Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, katıldığı etkinlikte öğrencilerle beraber kitap okudu. Vali İzzettin Küçük, "Özellikle ünlü kişilerle karşılaşıldığında, genelde soru soran kişi boş zamanlarınızda ne yaparsınız diye soruyor. Alınan cevap ise kitap okurum, sinemaya giderim, resim çekerim. Çok kötü bir soru ve çok kötü bir cevap. Kitap okumak en kıymetli bir iştir. Boş zamanlarda değerlendirilecek bir araç değildir. Kitap okumaya özel zaman ayıracaksınız. Hiçbir bir işim olmayınca kitap okurum diye bir anlayış olamaz. Kitap okumak en kıymetli zamanınızda sizlere lazımdır” dedi.

Kitap okuma etkinliğine katılan öğrenciler ise okumayı çok sevdiklerini belirterek, Vali Küçük’ün tavsiyelerine uyacaklarını söylediler. Kitap okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilere Vali Küçük tarafından ödül verildi.

ŞANLIURFA VALİSİ İZZETTİN KÜÇÜK, KÜTÜPHANE HAFTASI DOLAYISIYLA DÜZENLENEN KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİNE KATILDI VE ÖĞRENCİLERE

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.