Vali Kahraman Erzincan Gazeteciler Cemiyetine İftar Yemeğinde Ev Sahipliği Yaptı

Vali Kahraman Erzincan Gazeteciler Cemiyetine İftar Yemeğinde Ev Sahipliği Yaptı
Erzincan Valisi Süleyman Kahraman Erzincan Gazeteciler Cemiyeti ile iftarda buluştu.Konak Mazlum’da Restoranında Vali Süleyman Kahraman’ın ev sahipliğinde verilen iftar yemeğine; Vali Yardımcısı Fatih...

Erzincan Valisi Süleyman Kahraman Erzincan Gazeteciler Cemiyeti ile iftarda buluştu.

Konak Mazlum’da Restoranında Vali Süleyman Kahraman’ın ev sahipliğinde verilen iftar yemeğine; Vali Yardımcısı Fatih Kaya, Erzincan’da faaliyet gösteren televizyon, gazete, radyo, ulusal ve yerel basın temsilcileri, köşe yazarları ve birçok basın çalışanı katıldı.

İftar programında konuşan Vali Süleyman Kahraman, katılımlarından dolayı basın mensuplarına teşekkür etti. Konuşmasının devamında; “Başı rahmet ortası mağfiret sonu cehennem azabından kurtuluş olan Ramazan ayında birçok güzellikler yaşadık. Zaman zaman ihtiyaç sahibi kardeşlerimiz ile zaman zaman da çeşitli sektörlerde hizmet veren kardeşlerimizle ile iftarlar yaptık. Sizlerde basın mensubu olarak bu güzellikleri halkımıza yansıttınız. Ayrıca bizlerin yapmış olduğu diğer faaliyetleri de halkımıza duyuruyorsunuz. Bunun yanında vatandaşlarımız tarafından görülen ve bizlere iletilmesi istenilen çeşitli eksiklik ve aksaklıkları da bizlere yansıtmak suretiyle köprü oluyorsunuz. Bundan dolayı sizlere teşekkür ediyorum.

Bizler bir aileyiz. Sizler de bu ailenin olmazsa olmazlarındansınız. Biz sizlerin eleştirilerinize her zaman açığız. Usulü ve esası ile yapılan eleştirilerin başımızın üstünde yeri vardır ve bizi daha çok teşvik eder. Bir köşe yazarımızın veya bir basın mensubumuzun önemli bir noktaya değinip de bizleri teşvik edici olması son derece önemli. Zaman zaman eleştiri dışında güzel şeylerde yazıyorsunuz. Siz basın mensupları vatandaşın ve bizim gözümüz ve kulağımızsınız. Biz sizleri çok önemsiyoruz. Bundan dolayı sizlerin sorun ve problemlerini sahiplenmek istiyoruz. Elimizden geldiği kadarda sahiplenmeye çalışıyoruz.” dedi.

Konuşmasının ardından Vali Süleyman Kahraman, iftar programına katılan basın mensuplarının masalarını gezerek, basın mensuplarıyla tek tek bir süre sohbet etti.

VALİ KAHRAMAN GAZETECİLER İLE İFTARDA BULUŞTU

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.