Vali Mustafa Yaman'a Büyük Karşılama

Vali Mustafa Yamana Büyük Karşılama
Valiler Kararnamesi ile Kırklareli'nden Balıkesir'e atanan Vali Mustafa Yaman, Balıkesir'e gelerek görevine başladı. Vali Yaman'ın karşılama töreninde il protokolü uzun kuyruklar oluşturdu.

- Valiler Kararnamesi ile Kırklareli'nden Balıkesir'e atanan Vali Mustafa Yaman, Balıkesir'e gelerek görevine başladı. Vali Yaman'ın karşılama töreninde il protokolü uzun kuyruklar oluşturdu.

Kırklareli'nden Balıkesir'e atanan Vali Mustafa Yaman, Balıkesir'e gelerek görevine başladı. Valilik bahçesinde yapılan karşılama törenine Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A.Edip Uğur, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Altıeylül belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, vali yardımcıları, kaymakamlar, daire müdürleri, il emniyet şube müdürleri, jandarma ilçe komutanları, dernek ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı. Valilik bahçesinde çiçekler ile karşılanan Vali Yaman, kendisini bekleyen il protokolü üyeleri ile tek tek tokalaşarak tanıştı. Ardından makamına geçen Vali Mustafa Yaman, basın mensuplarına kısa açıklamada bulundu. Vali Mustafa Yaman, "Balıkesir, tarih ve kültürü ile ünlü bir şehrimiz. Bu güzide şehrimiz Balıkesir'de bende bugün itibarı ile göreve başladım. Bu hizmeti yaparken başta Büyükşehir Belediye Başkanımız olmak üzere, Sayın milletvekillerimize, üniversitemize, borsa ve odalarımıza, sivil toplum örgütlerimiz ile beraber işbirliği içinde hizmet edeceğiz inşallah. Bu hizmet sürem içerisinde şeffaf, hesap verebilir, hukuka saygılı, çevreye saygılı, insan haklarına saygılı, demokratikleşme, özgürlüklerin önünü açıcı ve güler yüzlü hizmet anlayışım olacak. Bana böyle güzel bir ilde görev yapma imkanı veren başta Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sayın Başbakanımıza, Sayın İçişleri bakanımıza teşekkür ediyorum" dedi.

VALİ MUSTAFA YAMAN'A BÜYÜK KARŞILAMA

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.