Vali Nayir, Söğüt Ve İnhisar İlçelerini Ziyaret Etti

Vali Nayir, Söğüt Ve İnhisar İlçelerini Ziyaret Etti
Vali Ahmet Hamdi Nayir, Söğüt ve İnhisar ilçelerini ziyaret etti.

- Vali Ahmet Hamdi Nayir, Söğüt ve İnhisar ilçelerini ziyaret etti.

Vali Nayir, ilk olarak ziyaret ettiği Söğüt'te, Kaymakam Mitat Gözen, Jandarma Ulaştırma Tabur Komutanı Yarbay Mehmet Emin Alan, Belediye Başkanı Osman Güneş, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Hakan Gezgin ve İlçe Emniyet Amir Vekili Coşkun Bartın ile kurum müdürleri tarafından karşılandı.

Kaymakam Gözen'den ilçe hakkında brifing alan Vali Nayir, daha sonra "Yaşlılar Haftası" nedeniyle Kaymakam Gözen, İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz, Halk Sağlığı Müdürü Uzman. Dr. Ömer Balcı, Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Dr. Mustafa Yılmaz, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Muhammed Akgül, Söğüt Devlet Hastanesi Baştabibi Op. Dr. Burak Öztop, Aile hekimi Dr. Mahmut Barutçuoğlu ile kentte yaşayan 105 yaşındaki Gülsüm Berberoğlu'nu evinde ziyaret etti.

Buradan İnhisar ilçesine geçen Vali Nayir'i, Kaymakam Adem Kaya, Belediye Başkanı İsmail Cambaz, İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Uğur Adıyaman ve İlçe Emniyet Amir Vekili Hasan Koşmaz ile daire müdürleri karşıladı.

Kaymakam Kaya'dan kent hakkında bilgi alan Vali Nayir, Kaymakamlık Toplantı Salonu'nda daire müdürleriyle gerçekleştirdiği toplantıda, tanışmak amacıyla ilçe ziyaretlerini ve toplantılar düzenlediğini belirterek, "Kamu hizmetini yürüten birimler olarak aynı gayeyi hedeflemiş, vatandaşımıza en iyi hizmeti götürmeye çalışan bir aileyiz. Onun için birbirimizi bilip tanımamız lazım. İşimize önem vermemiz, kendimize önem vermemizdir. Kamu, kurum ve kuruluşlarının kendi aralarındaki yardımlaşmaları önemli. İnsanımız hizmetin en iyisine layık. Bize verilen görev de, bu hizmeti en iyi şekilde yerine getirebilmek. Bu bir hizmet zinciri, o zincirde kimse çürük halka olmamalı. Görevimiz düzenli, dürüst ve istediğimiz şekilde yürüsün istiyorsak, işimize sahip çıkmalıyız" ifadelerinde bulundu.

VALİ NAYİR, SÖĞÜT VE İNHİSAR İLÇELERİNİ ZİYARET ETTİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.