Vali Öztürk "Karadenizliler Gecesi"nde Hemşehrilerine Veda Etti

Vali Öztürk Karadenizliler Gecesinde Hemşehrilerine Veda Etti
Son Valiler Kararnamesi ile İçişleri Bakanlığı Müsteşarlığı görevine atanan Antalya Valisi Sebahattin Öztürk Muratpaşa Kent Meydanı’nda yapılan Karadenizliler Gecesi’ne katılarak hemşehrilerine veda etti.

- Son Valiler Kararnamesi ile İçişleri Bakanlığı Müsteşarlığı görevine atanan Antalya Valisi Sebahattin Öztürk Muratpaşa Kent Meydanı’nda yapılan Karadenizliler Gecesi’ne katılarak hemşehrilerine veda etti.

Karadenizliler gecesinde bir konuşma yapan Vali Öztürk, metropol şehirlerinin Türkiye’nin birliğine bütünlüğüne çok büyük katkısı olduğuna inandığını belirterek, “Buralardaki değişik hemşehri derneklerinin bulunması ve onlarla ilgili yapılan bu festivaller, ülkemizin milletimizin bütünleşmesine katkı sağlarlar. Zaten Karadenizliler bu ülkenin çimentosudur. Bu ülkenin gerçek birliğini ve bütünlüğünü nerede olursa olsun savunurlar ve savunmaya devam ederler” ifadelerini kullandı.

Antalya’nın emekli olduğu zaman yerleşmeyi düşündüğü ilk şehir olduğunu ifade eden Vali Öztürk, şunları söyledi:

“Bu vesileyle Türkiye’nin Karadeniz bölgesindeki 18 vilayetten buraya gelerek bu akşam kültürüne dair şeyleri yaşamak için bir arada olan siz değerli hemşerilerimi saygıyla, sevgiyle selamlıyorum. Yaklaşık 15-16 aylık bir Antalyalılığım oldu. Bu güzel şehirde yönetici olmaktan, burada Vali olmaktan son derece mutlu olduğumu belirtmek isterim. Başka bir görev vesilesiyle ayrılıyorum. Gerçekten güzel bir şehir, doğru seçim yapmışsınız bu şehrin değerlerine, birliğine, bütünlüğüne katkı yapmaya devam edin. Hemşerilik buluşmalarını sağlayan belediyelerimize ve Muratpaşa Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum.”

Gecede hemşehrileri tarafından Vali Öztürk’e bir Antalya tablosu hediye edildi.

VALİ ÖZTÜRK

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.