Vali Öztürk’ten 24 Temmuz Basın Bayramı Mesajı

Vali Öztürk’ten 24 Temmuz Basın Bayramı Mesajı
Antalya Valisi Sebahattin Öztürk, 24 Temmuz Basın Bayramı’nı kutladı.

- Antalya Valisi Sebahattin Öztürk, 24 Temmuz Basın Bayramı’nı kutladı.

Antalya Valisi Sebahattin Öztürk, yaptığı yazılı açıklamada, “Basında sansürün kaldırılışının 106. yıldönümü olan, 24 Temmuz tarihinin Türk Basınında önemli bir yeri bulunmaktadır. 24 Temmuz, ülkemiz genelinde olduğu gibi, Antalya’da da, gazetecilerin mesleki kuruluşlarının öncülüğünde düzenlenen etkinliklerle kutlanmaktadır. Basın özgürlüğünden söz edilebilmesi, demokrasimizin sağlıklı işleyebilmesi ve düşünce özgürlüğünün toplumun tüm kesimlerince yaşanabilmesi, basının önündeki engellerin kaldırılmasıyla mümkündür” ifadelerine yer verdi.

Antalya’da basın yayın hizmetinin ülke ve toplumun çıkarları ön planda tutularak, sorumluluk anlayışı içinde yapıldığını kaydeden Vali Öztürk açıklamasında şunları kaydetti:

“Antalya da turizm sektörü başta olmak üzere, tüm sektörlerin başarıya ulaşmasında ve devletimizin etkinliğinin sağlanmasında, basınımızın gösterdiği duyarlılığın payı büyüktür. Zor koşullarda, büyük bir özveriyle görevlerini yerine getiren basın mensuplarının 24 Temmuz Basın Bayramı'nı içtenlikle kutluyor, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.”

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.