Vali Şahin: “Valilik Binamız Son Derece Kötü Ve Çirkin”

Vali Şahin: “Valilik Binamız Son Derece Kötü Ve Çirkin”
Samsun Valisi İbrahim Şahin, Bölge İdare Mahkemesi’ne verilen eski valilik binasını gördükçe kıskandığını, şimdiki valilik binasının da çok çirkin olduğunu söyledi.Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Güz...

Samsun Valisi İbrahim Şahin, Bölge İdare Mahkemesi’ne verilen eski valilik binasını gördükçe kıskandığını, şimdiki valilik binasının da çok çirkin olduğunu söyledi.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi’nin ve kampüs içerisindeki toplu açılışlara katılan Samsun Valisi İbrahim Şahin, şimdiki valilik binasından dert yandı.

Bölge İdare Mahkemesi’ne verilen eski valilik binasını gördükçe kıskandığını ifade eden Vali Şahin “Samsun’da o kadar çok şey yapılıyor ki, ama bazen planlamalarda aksaklıklar olabilir. Yaptığımız şeyleri beğenmeyebiliriz ya da yanlış olabilir. Bunlara müdahale etmemiz gerekir. Mesela yeni valilik binası yapılalı belki 20 sene olmuş, orayı tekrar değiştirip ‘yeni binaya taşınalımmı’nın hesabını yapıyoruz. Ben zaman zaman anlatıyorum. Oxford Üniversitesi 1300’lü yıllarda kurulmuş. Şimdi eski valilik binasını görüyorum kıskanıyorum. Orayı Bölge İdare Mahkemesi’ne vermişler. Aslında ben orada vali olarak oturmayı çok arzu ederdim. Şimdiki binamız son derece kötü ve çirkin” dedi.

BÖLGE İDARE MAHKEMESİ...

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.