Vali Su, Başkan Keleş Arazi Gezisinde

Vali Su, Başkan Keleş Arazi Gezisinde
Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Düzce Valisi Ali İhsan Su ile birlikte arazi gezisine çıktı. Vali Su ve Başkan Keleş, Düzce’yi karış karış dolaşarak hizmete girmesi yakın projeleri yerinde inceledi. Başkan Keleş, Ramazan Bayramından önce Saguç Köprüs

- Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Düzce Valisi Ali İhsan Su ile birlikte arazi gezisine çıktı. Vali Su ve Başkan Keleş, Düzce’yi karış karış dolaşarak hizmete girmesi yakın projeleri yerinde inceledi. Başkan Keleş, Ramazan Bayramından önce Saguç Köprüsünün araç trafiğine açılacağını da müjdeledi.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, hizmete girmesi yakın projeleri yerinde inceledi. Düzce Valisi Ali İhsan Su ile birlikte arazi gezisine çıkan Başkan Keleş’e Belediye Başkan Yardımcısı Şemsettin Yenersoy da eşlik etti.

Heyet, açılış tarihi için gün sayan projeleri ve yapımı hız kazanan projeleri yerinde inceledi. Vali Su ve Başkan Keleş, Saguç Köprüsü, Kiremitocağı Gençlik Merkezi, Kasapköyü Kız Meslek Lisesi, Spor Salonu ve Yüzme Havuzu, AFAD Binası ve Kentsel dönüşüm alanını tek tek gezdi.

Başkan Keleş’in yaptığı incelemeler sonucunda Düzceli vatandaşların merakla beklediği Saguç Köprüsünün tamamlanmak üzere olduğu ifade edildi. Beton dökme işleminde sona gelinen Saguç Köprüsü, Ramazan Bayramı’ndan önce araç trafiğine açılıyor.

Mehmet Keleş’in göreve gelmesiyle birlikte hız kazanan bir diğer projede Kentsel Dönüşüm Alanı. Hummalı bir çalışmanın yürütüldüğü kentsel dönüşüm alanında hafriyat çalışmaları tamamlandı. Hazırlanan projelerin ardından zemin güçlendirme çalışmalarına geçilecek. Yapılacak ölçümler sonrasında da kentsel dönüşüm alanında temel atma işlemi başlayacak.

Kiremitocağı Mahallesi’nde yer alan Gençlik Merkezi, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın müjdelediği üzere kısa zamanda hizmete giriyor. Açılış törenine hazırlanan Gençlik Merkezinin peyzaj işlemleri ve çevre duvarları Düzce Belediyesi tarafından yapılıyor. Peyzaj çalışmalarında kesme çim kullanılacak.

Kasapköyü Kız Meslek Lisesi etrafında ise Düzce Belediyesi tarafından imarla ilgili çeşitli düzenlemeler yapılacak.

VALİ SU, BAŞKAN KELEŞ ARAZİ GEZİSİNDE

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.