Vali Su Ve Beraberindeki Heyet Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici’yi Makamında Ziyaret Etti

Vali Su Ve Beraberindeki Heyet Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici’yi Makamında Ziyaret Etti
Düzce Valisi Ali ihsan Su, beraberindeki heyet ile birlikte Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici’yi makamında ziyaret etti.

- Düzce Valisi Ali ihsan Su, beraberindeki heyet ile birlikte Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici’yi makamında ziyaret etti.

Başkan Yemenici, konukları belediye binasının dışından, makam girişinden karşılayarak Başkan Cüneyt Yemenici’ye Başkan Yardımcısı Ali Direk ve çok sayıda kurum müdürünün yanı sıra, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Bilgin de eşlik etti. Ziyaretin basına açık bölümünde Vali Su, Yemenici’ye başarı dileklerini sundu. Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, burada yaptığı konuşmada, Akçakoca’nın Düzce’nin denize açılan tek ilçesi ve turizm kapısı olduğunu söyleyerek, kamu ve belediye olarak birlikte daha güzel işler yapmak arzusunda olduğunu söyledi.

Vali Ali İhsan Su ise, Akçakoca’nın çok özel bir yer olduğunu belirterek "Akçakoca, birbirinden güzel yerlere sahip olan, taşıdığı turizm potansiyeli açısından ve Karadeniz’in mavi bayraklı tek plajına sahip olması özellikleriyle gerçekten turizmin incisi olan bir ilçe. Bu denli güzel bir ilçede görev yapmanın belediye başkanı olarak yüklediği sorumluluklar da oldukça fazladır. İnşallah burayı turizm açısından önemli bir merkez haline hep beraber getireceğiz’’ dedi. Yapılan açıklamalardan sonra, ziyaret basına kapalı olarak bir süre daha devam etti.

VALİ SU VE BERABERİNDEKİ HEYET AKÇAKOCA BELEDİYE BAŞKANI CÜNEYT YEMENİCİ’Yİ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.