Vali Tam Bir "Kitap Kurdu" Çıktı

Vali Tam Bir Kitap Kurdu Çıktı
Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer tebdili kıyafetle 1. Kitap ve Kültür Fuarı'nı tam beş saat gezdi.

Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer tebdili kıyafetle 1. Kitap ve Kültür Fuarı'nı tam beş saat gezdi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından KAFUM Fuar Alanı'nda düzenlenen 1. Kitap ve Kültür Fuarı kitapseverler tarafından ilgi görmeye devam ediyor. Bu yıl ilki düzenlenen fuarın hafta sonu müdavimlerinden biri de Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer oldu. Cumartesi günü eşini de alarak tebdili kıyafetle fuara gelen Vali Güvençer burada tam beş saat kaldı.

Güvençer, beş saat boyunca istisnasız bütün yayınevi, yazar ve belediye stantlarını tek tek gezerek kitapları inceledi. Fuarı gezen ve vatandaşlarla konuşan Vali, genç kitapseverlere ise yakın ilgi gösterdi. Burada mikrofonlara konuşan Vali; "Kahramanmaraş'a geleli 65 gün oldu. Bu süre içerisinde bu fuarda duyduğum mutluluğu hiç bir yerde duymadım. Burası buram buram kitap kokuyor. O yüzden burada çok mutluyum." dedi.

Fuar organizasyonunun mükemmel olduğunu vurgulayan Vali, Büyükşehir Belediyesi'ne ve katılımcılara da teşekkür etti. Birlikte fuarı gezdikleri eşi ise Vali Güvençer'in tam bir "kitap kurdu" olduğunu belirtti.

Beş saat boyunca tebdili kıyafetle fuarda kalarak akşam saatlerinde ayrılan Vali, kendisini tanıyarak fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşların tekliflerini ise geri çevirmedi.

(Veli KARALAR)

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.