Vali Tapsız, Musabeyli’de Kermes Ve Sergi Açılışlarına Katıldı

Vali Tapsız, Musabeyli’de Kermes Ve Sergi Açılışlarına Katıldı
Kilis Valisi Süleyman Tapsız, Musabeyli İlçesi Halk Eğitim Merkezi’nin düzenlemiş olduğu el sanatları sergisi ve kermes açılışına katıldı.Açılış töreninde saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasını...

Kilis Valisi Süleyman Tapsız, Musabeyli İlçesi Halk Eğitim Merkezi’nin düzenlemiş olduğu el sanatları sergisi ve kermes açılışına katıldı.

Açılış töreninde saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Vali Tapsız ve eşi Dr. Ayşe Tapsız tarafından kursiyerlere ve usta öğreticilerine sertifika ve teşekkür belgeleri verildi. Daha sonra el sanatları sergisinin açılışını yapan Vali Tapsız, büyük bir beğeni ile stantları gezerek sergilenen ürünlerin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti. Vali Tapsız, Musabeyli ilçesindeki programının devamında Gülbaba köyünde vatandaşlarla bir süre sohbet ederek, sorunlarını dinledi. Açılışa, Musabeyli Kaymakamı Ökkeş Bayaz, Garnizon ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Necmi İnce, İl Emniyet Müdürü Candemir Özdemir, İl Milli Eğitim Müdürü Abdurallah Sevgili, daire amir ve müdürleri ile davetliler katıldı.

3. Hudut Tabur Komutanlığı ve Kocabeyli Jandarma Karakol Komutanlıkları’na da ziyaretlerde bulunan Vali Tapsız, Tabur Komutanı Yarbay Yalçın Yıldız’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

KİLİS VALİSİ SÜLEYMAN TAPSIZ, MUSABEYLİ İLÇESİ HALK EĞİTİM MERKEZİ'NİN DÜZENLEMİŞ OLDUĞU EL SANATLARI SERGİSİ VE KERMES AÇILIŞINA KATILDI.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.