Vali Taşyapan Saray Ve Özalp’ta İncelemelerde Bulundu

Vali Taşyapan Saray Ve Özalp’ta İncelemelerde Bulundu
Van Valisi İbrahim Taşyapan, beraberindeki heyetle Saray ve Özalp ilçelerinde incelemelerde bulundu.İlk olarak Kapıköy Sınır Kapısı’na giden Vali Taşyapan, Saray Kaymakamı Atif Çiçekli tarafından karş...

Van Valisi İbrahim Taşyapan, beraberindeki heyetle Saray ve Özalp ilçelerinde incelemelerde bulundu.

İlk olarak Kapıköy Sınır Kapısı’na giden Vali Taşyapan, Saray Kaymakamı Atif Çiçekli tarafından karşılandı. Daha sonra Kapıköy Sınır Kapısı’nı gezen Vali Taşyapan, Saray Kaymakamı Atif Çiçekli, İl Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan, İl Jandarma Komutanı İrfan Kızılaslan, Gümrük Bölge Müdürü Sabri Özen, Saray Kapıköy Kara Hudut Kapısı Müdürü Cemalettin Demirdeler ve diğer görevlilerin katılımıyla düzenlenen toplantıda, Kapıköy Sınır Kapısı’ndaki çalışmalar ve gümrük binası inşaatı hakkında bilgi aldı. Toplantıdan sonra beraberindeki heyetle birlikte gümrük binası inşaatını gezerek incelemelerde bulunan Vali Taşyapan, Kapıköy Serbest Ticaret Merkezi’nde de vatandaşlarla bir süre sohbet ederek sorunlarını dinledi.

Daha sonra Saray Kaymakamlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Jandarma Komutanlığı ve Adalet Sarayı’nı ziyaret ederek incelemelerde bulunan Vali Taşyapan, ardından Saray Kaymakamlığı Sosyal Yaşam Merkezi’ne geçti. Burada dikiş nakış kursundaki kadınlarla bir süre sohbet ederek yaptıkları el emeği ürünlerini inceledi.

Daha sonra Özalp ilçesine geçen Vali Taşyapan, kaymakamlığı ziyaret etti. Özalp Kaymakamı İsmail Çiçek ile bir süre sohbet ettikten sonra adliye, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma ve 2. Hudut Tabur komutanlıklarını gezen Vali Taşyapan, daha sonra Özalp Kaymakamlığı Aile Kültür Merkezi’nde halı dokuyan ve çeşitli el emeği ürünlerini yapan bayanların çalışmalarını inceledi. Bayanlarla bir süre sohbet ettikten sonra halı örme tezgahının başına oturarak halı dokuyan Taşyapan, diğer sosyal üniteyi gezdikten sonra Özalp’tan ayrıldı.

VAN VALİSİ İBRAHİM TAŞYAPAN, BERABERİNDEKİ HEYETLE SARAY VE ÖZALP İLÇELERİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.