Vali Toprak'tan Turizmin Hizmetkarlarına Teşekkür

Vali Topraktan Turizmin Hizmetkarlarına Teşekkür
İzmir Valisi Musatafa Toprak, kent turizmine hizmet eden 5 yıldızlı otellerin genel müdürleri ile biraraya geldiği toplantıda teşekkür belgesi takdim etti.

- İzmir Valisi Musatafa Toprak, kent turizmine hizmet eden 5 yıldızlı otellerin genel müdürleri ile biraraya geldiği toplantıda teşekkür belgesi takdim etti.

Swissotel Grand Efes Otel'de İzmir ‘de faaliyet gösteren 5 yıldızlı otel genel müdürlerinin katılımıyla bir sohbet kahvaltısı düzenleyen Vali Mustafa Toprak, ilde faaliyet gösteren 5 yıldızlı otellerin genel müdürlerine teşekkür etti. Turizmi bir ticari meta olarak değerlendiren İzmir Valisi Toprak, otelcilerin dertlerini dinleyerek, herkesin tek başına değil ortak akılla hareket etmesini isteyerek, ''Her konuda bizlere ulaşabilirsiniz. Sizlere yardımcı olmak bizlerin görevi. Sizler turizmin hem hizmetkarları, hem de beylerisiniz. İzmir turizmde biryerlere gelecekse sayenizde olacak'' dedi.

İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdülaziz Ediz, Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet İşler ile 5 yıldızlı otellerin genel müdürlerinin katıldığı toplantıda, 2014 yılında İzmir turizmine verdikleri katkılardan dolayı turizmcilere teşekkür belgesi takdim edildi. Ayrıca; Cactus Hotels Club Yalı Resort Mutfak şefi Metin Viran’a da teşekkür belgesi takdim edildi.

Program kahvaltı ve otellerin problemleri ve karşılıklı görüş alış-verişle devam etmiş ve konuşmalardan sonra teşekkür belgelerini İzmir Valisi Toprak tarafından takdim edilmesiyle son buldu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.