Vali Tuna, Şehit Kamil Üngör’ün Ailesini Ziyaret Etti

Vali Tuna, Şehit Kamil Üngör’ün Ailesini Ziyaret Etti
Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, 2001 yılında Bingöl-Yolçatı mevkiinde teröristlerle girdiği çatışma sonucu şehit olan Jandarma Komando Onbaşı Kamil Üngör’ün babası Mehmet Üngör’ü ve annesi Hacer Ün...

Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, 2001 yılında Bingöl-Yolçatı mevkiinde teröristlerle girdiği çatışma sonucu şehit olan Jandarma Komando Onbaşı Kamil Üngör’ün babası Mehmet Üngör’ü ve annesi Hacer Üngör’ü Seyitgazi ilçesi Ayvalı Mahallesi’ndeki evlerinde ziyaret etti.

Bu vatanın vatan olmasında büyük Türk milletinin göstermiş olduğu mücadelenin göz ardı edilemeyeceğini bildiren Vali Tuna, şehitlerimizi minnet, şükran ve rahmetle andıklarını, şehit ailelerinin devletimize ve milletimize emanet olduğunu, bu emanetlere daima sahip çıkılacağını belirtti. Vali Tuna, “Seyitgazi ilçemizin ‘1 Eylül Kurtuluş’ gününde sizlerin yanında olmak istedik. Sizler bize emanetsiniz. Biz de bu emanete en iyi şekilde bakmakla yükümlüyüz. Asla kendinizi yalnız hissetmeyin. Sizler bizim ailemizdensiniz” dedi.

Son günlerde yaşanan terör olaylarını milletçe kınadıklarını aktaran Vali Tuna, aziz milletimizin huzurunu ve birliğini bozmaya yönelik olarak artan terör olaylarının bir an önce son bulmasını diledi. Türk milletinin birliğini ve beraberliğini kimsenin bozamayacağını dile getiren Vali Tuna, “Türk milletinin gücü, birlik ve beraberliği sınanmamalıdır. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin milleti ile birlikte ebediyen; tek bayrak, tek devlet, tek millet, tek vatan toprağında varlığını sürdürmeye devam ettireceğini asla kimse unutulmamalıdır” diye konuştu.

Nazik ziyaretten dolayı Vali Tuna’ya teşekkürlerini ileten baba Mehmet ve anne Hacer Üngör ise, vatanın bölünmez bir bütün olduğunu, şehit babası ve annesi olmanın kendilerine büyük gurur verdiğini söyledi.

Vali Tuna’ya bu ziyaretlerinde; Seyitgazi Kaymakamı Ertuğrul Avcı, Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın ve Seyitgazi İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen İbrahim Yalçın da eşlik etti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.