Vali Türker, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni Ziyaret Ederek, İncelemelerde Bulundu

Vali Türker, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni Ziyaret Ederek, İncelemelerde Bulundu
Antalya Valisi Muammer Türker, 112 Acil Çağrı Merkezi’nde ve Kent Güvenlik Yönetim Sistemi Merkezi’nde incelemelerde bulundu.Antalya Valisi Muammer Türker, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni ziyaret ederek inc...

Antalya Valisi Muammer Türker, 112 Acil Çağrı Merkezi’nde ve Kent Güvenlik Yönetim Sistemi Merkezi’nde incelemelerde bulundu.

Antalya Valisi Muammer Türker, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu. 12 Acil Çağrı Merkezi’ni ziyareti esnasında Vali Muammer Türker’e Vali Yardımcısı Hüseyin Ece, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ahmet Yurdagül ve İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul eşlik etti.

Acil Çağrı Merkezi’nin ambulans, itfaiye, jandarma, emniyet, sahil güvenlik, il afet acil durum ve orman yangını bölümlerini gezen Vali Türker, kurum müdürü Hüseyin Bal’dan çalışma sistemi ve personel yapısı hakkında bilgi aldı.

Merkezde bulunan Kent Güvenlik Yönetim Sistemi’ni de ziyaret eden Vali Türker, MOBESE Mobil Elektronik Entegrasyon Sistemi’ni ve 112 Acil Çağrı Merkezi’nin Komuta Kontrol Aracı’nı da inceledi.

Ziyaretin ardından Antalya Valiliği ek hizmet binasına geçen Vali Türker, burada inşaatı devam eden İl Göç İdaresi Müdürlüğü hizmet binasında da incelemelerde bulundu. Vali Türker, inceleme esnasında Vali Yardımcısı Mehmet Kurdoğlu, İl Yazı İşleri Müdürü Şükrü Şan ve Yatırım İzleme Şube Müdürü Vefa Aybar’dan bilgi aldı.

ANTALYA VALİSİ MUAMMER TÜRKER, 112 ACİL ÇAĞRI MERKEZİ’NDE VE KENT GÜVENLİK YÖNETİM SİSTEMİ MERKEZİ’NDE İNCELEMELERDE BULUNDU.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.