Vali Ve Emniyet Müdürü Eşinden Yezidilere Kışlık Giysi Yardımı

Vali Ve Emniyet Müdürü Eşinden Yezidilere Kışlık Giysi Yardımı
Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy’un eşi Hülya Aksoy ve Diyarbakır Emniyet Müdürü Dr. Halis Böğürcü’nün eşi Hacer Böğürcü, Diyarbakır’a sığınan yaklaşık 4 bin Yezidi ailenin kampını ziyaret ederek kışlık giysi yardımında bulundu.

- Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy’un eşi Hülya Aksoy ve Diyarbakır Emniyet Müdürü Dr. Halis Böğürcü’nün eşi Hacer Böğürcü, Diyarbakır’a sığınan yaklaşık 4 bin Yezidi ailenin kampını ziyaret ederek kışlık giysi yardımında bulundu.

IŞİD saldırılarından dolayı Irak’ın Musul kenti Sincar bölgesinden kaçan Yezidi aileleri mülki amir eşleri ziyaret etti. Yenişehir ilçesi fidanlık alanında kurulan çadır kentte yaşam mücadelesi veren Yezidi ailelere anlamlı destek Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy ve Diyarbakır Emniyet Müdürü Dr. Halis Böğürcü’nün eşinden geldi. Bugün öğle saatlerinde sağanak yağmura aldırış etmeden ziyaret gerçekleştiren vali ve emniyet müdürü eşlerine Toplum Destekli Polis Amirliği kadın polisleri de eşlik etti. Çadırları gezerek sorun ve taleplerini dinleyen vali ve emniyet müdürü eşleri mültecilere kışlık giysi malzemelerini teslim etti.

Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy’un eşi Hülya Aksoy ve Diyarbakır Emniyet Müdürü Halis Böğürcü’nün eşi Hacer Böğürcü ailelerle bir süre sohbet ettikten sonra bölgeden ayrıldı.

VALİ VE EMNİYET MÜDÜRÜ EŞİNDEN YEZİDİLERE KIŞLIK GİYSİ YARDIMI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.