Vali Yardımcımız Anteplioğlu Genel Sekreter Oluyor

Vali Yardımcımız Anteplioğlu Genel Sekreter Oluyor
30 Mart seçimleriyle birlikte Büyükşehir olan Kahramanmaraş Belediyesinde kadrolaşma çalışmaları devam ediyor.

30 Mart seçimleriyle birlikte Büyükşehir olan Kahramanmaraş Belediyesinde kadrolaşma çalışmaları devam ediyor.

30 Mart Yerel seçimleriyle Büyükşehir statüsü kazanan Kahramanmaraş Belediyesinde yeni kurulan kuruluşlar için kadro çalışmaları devam ediyor.

2008 yılından bu yana Kahramanmaraş’ta Vali Yardımcılığı yapan bunun yanı sıra İl Özel İdare Genel Sekreterliğini de yürüten, toplum tarafından beğenilen, takdir edilen Mustafa Anteplioğlu’nun Büyükşehir Belediyesinde Kurucu Genel sekreter olarak göreve başlayacağı tahmin ediliyor.

Kahramanmaraş kamuoyunun yakından tanıdığı bir isim olan Mustafa Anteplioğlu; 1976 Kilis doğumludur. İlk, Orta ve Lise tahsilini Kilis' te tamamladı. 1999 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. 2000 yılında kaymakamlık mesleğine intisap etti. Samsun Kavak, Konya / Doğanhisar ilçelerinde kaymakamlık vekaletlerinde, Kastamonu / Hanönü, Malatya / Kuluncak, Edirne / Enez ilçelerinde kaymakamlık görevinde bulundu. 03.09.2008 tarihi itibari ile Kahramanmaraş Vali Yardımcılığı görevini yürütmektedir.

Büyükşehir Belediyesinin kadrolaşma süreci içinde Genel Sekreterlik görevini yapacak olan Mustafa Anteplioğlu’na şimdiden başarılar dileriz.

655-333.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.