Vali Yılmaz Tavşanlı’ya Yapılacak Hükümet Konağı’nın Yerinde İncelemelerde Bulundu

Vali Yılmaz Tavşanlı’ya Yapılacak Hükümet Konağı’nın Yerinde İncelemelerde Bulundu
Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, Tavşanlı’da otogar alanına yapılacak olan yeni Hükümet Konağı alanını inceledi, son durum hakkında Tavşanlı Kaymakamı Numan Hatipoğlu’ndan bilgiler aldı.Tavşanlı, yeni ve...

Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, Tavşanlı’da otogar alanına yapılacak olan yeni Hükümet Konağı alanını inceledi, son durum hakkında Tavşanlı Kaymakamı Numan Hatipoğlu’ndan bilgiler aldı.

Tavşanlı, yeni ve modern Hükümet Konağı için gün sayıyor. Vali Şerif Yılmaz kentin girişinde yer alan otogar alanına yapılacak Hükümet Konağı alanını inceledi.

Vali Yılmaz’a Tavşanlı Kaymakamı Numan Hatipoğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz ile İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Muhittin Şahin eşlik etti.

Tavşanlı Kaymakamı Numan Hatipoğlu, Vali Şerif Yılmaz’a Hükümet Konağı’ndaki son durum hakkında bilgiler verdi. Hatipoğlu, geniş bir alana yapılacak olan binada Milli Eğitim Müdürlüğü, Nüfus İşleri Müdürlüğü gibi bir çok birimin de hizmet vereceğini ifade ederek vatandaşın tek bir merkezden resmi işlemlerini yapacağını belirtti.(İÖ-EFE)

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.