Vali Zahteroğulları Bolusporlu Futbolcularla Yemekte Buluştu

Vali Zahteroğulları Bolusporlu Futbolcularla Yemekte Buluştu
PTT 1. Lig takımlarından Boluspor’un başkanı Savaş Abak, yönetim kurulu ve futbolcular, Vali Ahmet Zahteroğulları ile yemekte buluştu.

- PTT 1. Lig takımlarından Boluspor’un başkanı Savaş Abak, yönetim kurulu ve futbolcular, Vali Ahmet Zahteroğulları ile yemekte buluştu.

Boluspor Başkanı Savaş Abak, Yönetim Kurulu Üyeleri, teknik heyet ve futbolcular, Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları ile akşam yemeğinde bir araya geldiler. Yemek öncesinde bir konuşma yapan Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları, Boluspor yönetimi ve sporcuları ile bir arada olmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, “Ben aslında bu yemeği sezon başlamadan önce düzenlemek istemiştim ama sizlerin antrenmanları, maç programı veya benim il dışında olduğum zamanlara denk geldi. Bir araya gelmek bugüne nasip oldu. Aslında bu yemek bir bakıma da başarınızı kutlama yemeği oldu. Pazar günü ben de tribündeydim. Maçınızı izledim. Ben iyi bir futbol seyircisiyim ve dikkatli bir futbol seyircisi olduğumu söyleyebilirim. Hayatımda bu kadar rahat ve zevkle seyrettiğim çok az maç vardır. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile yaptığınız ilk maçınızda da yurt dışındaydım. Başkan ile sürekli irtibat halindeydik. Orada nasıl oynandığından, skordan ziyade futboldan da haberdardım. Boluspor çok iyi bir takım oldu. Ben başkanımızı da, yönetimi de, hocamızı da kutluyorum. Tabii en çok da sizlere teşekkür ediyorum. Bunun devam etmesini diliyoruz" dedi.

"FUTBOL YÜREK İLE OYNANIYOR"

Boluspor’un hem başarılı hem de centilmen bir takım olması gerektiğini ifade eden Vali Zahteroğulları, “Sizlerden daha yüksek paralar kazanan takımlar kurulmuş olabilir. Futbol para ile oynanmıyor. Futbol yürek ile oynanıyor. Takım olarak oynanıyor. Bunun birçok örneği var. Öyle olsaydı en çok parayı veren şampiyon ilan edilirdi. Ben o sahada dayanışmanızı, hırsınızı hepsini gördüm. Son dakikaya kadar mücadelenizi de gördüm. Çok mutlu oldum. Biz uzun zamandır böyle bir şeye susamıştık. Bolu'nun zaten geçmişinde bir futbol altyapısı var, bir futbol markası var. O markayı yeniden oluşturuyoruz hep beraber inşallah. Burada hepiniz kazanacaksınız. Buradaki başarı şehre kazandırdığı kadar size de kazandıracaktır. İster bu kulüpte kalın, ister gidin ama hep parmakla gösterilen futbolcular olarak kalırsınız. Başarısız takımın oyuncusunu kimse istemez ya da iyi paralara almak istemez. Ama başarılı takımın oyuncusu her zaman değerini artırır. Şampiyon olmanıza çok sevinirim, şampiyonluğa oynamanıza da ama bu ligin en centilmen takımı olmanıza daha çok sevinirim. Biz onunla daha çok övünürüz" şeklinde konuştu.

"YÜREĞİMİZ SİZLERLE OLACAK"

Elinden geldiğince bütün maçlara gelmeye çalışacağını dile getiren Vali Ahmet Zahteroğulları, şöyle konuştu:

"Ben tekrar başarılarınızın devamını diliyorum. Maçlarınız burada olduğu zaman tribünde olacağız. Deplasmanlara fırsat bulduğumuzda geleceğiz ama yüreğimiz sizlerle olacak. İyi bir takım olduğumuzu tekrar söylüyorum. Ben ilin Valisi olarak çok tebrik telefonları aldım. Başkanıma ve hocama da gelmiştir bu telefonlar. Maçı izleyen herkes takımı çok beğenmiş. Bu takımda oynamanın tadını çıkarın. Önce centilmenlik, sonra başarı istiyoruz. İnşallah olursa da şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum."

Vali Ahmet Zahteroğulları, konuşmasını tamamladıktan sonra Boluspor yönetimi, teknik heyeti ve futbolcularla yemek yedi.

VALİ ZAHTEROĞULLARI BOLUSPORLU FUTBOLCULARLA YEMEKTE BULUŞTU

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.