VALİLİK: 4 DEAŞ’LI YAKALANDI, 1’Ü ÖLDÜRÜLDÜ

VALİLİK: 4 DEAŞ’LI YAKALANDI, 1’Ü ÖLDÜRÜLDÜ
Hatay Valiliği, polis ve MİT ekiplerinin dur ihtarına uymayan DEAŞ mensubu 5 teröristten 4'ünün yakalandığını, 1'inin de ölü olarak ele geçirildiğini...

Hatay Valiliği, polis ve MİT ekiplerinin dur ihtarına uymayan DEAŞ mensubu 5 teröristten 4'ünün yakalandığını, 1'inin de ölü olarak ele geçirildiğini bildirildi.

Valilikten yapılan açıklamada, Türkiye'ye bombalı eylem yapmak için girdikleri değerlendirilen 5 DEAŞ terör örgütü mensubunu taşıyan araca mücadele edildiği belirtildi. Açıklamada, 5 şüpheliden 4'ünün teslim olduğu, Suriyeli olduğu tespit edilen 5'inci şüphelinin dur ikazına uymayarak fiili saldırıda bulunması üzerine vurularak yaralı halde ele geçirildiği, saldırganın hastanede öldüğü kaydedildi.

Hatay Valiliğinden konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Milli İstihbarat Teşkilatı ve Emniyet Müdürlüğü tarafından Suriye sınır hattı ve ilimizde yapılan istihbari çalışmalarla, ülkemize bombalı eylem yapmak için girdikleri değerlendirilen DEAŞ terör örgütü mensuplarını taşıyan araca 19 Ağustos 2017 Cumartesi günü saat 12.15 sıralarında Kırıkhan ilçesi Topboğazı mevkiinde müdahale edilmiştir. Araçta bulunan 5 şüpheliden 4'ü teslim ol ikazına uymuş, Suriyeli olduğu tespit edilen 5'inci şüphelinin dur ikazına uymayarak fiili saldırıda bulunması üzerine vurularak yaralı halde ele geçirilmiştir. Yaralı saldırgan hastanede yapılan müdahalelere rağmen ex olmuştur. Olayla ilgili olarak tahkikat çok yönlü olarak devam etmektedir."

(İsmet Biçen/İHA)

VALİLİK: 4 DEAŞ’LI YAKALANDI, 1’Ü ÖLDÜRÜLDÜ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.