Valinin İsmi Kullanılarak Dolandırıcılık Yapmaya Çalıştılar

Valinin İsmi Kullanılarak Dolandırıcılık Yapmaya Çalıştılar
Manisa Valisi Erdoğan Bektaş’ın adını kullanarak hayırseverleri arayan dolandırıcıların, engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye alınacağını belirterek para yardımı talep ettiği ortaya çıktı.

- Manisa Valisi Erdoğan Bektaş’ın adını kullanarak hayırseverleri arayan dolandırıcıların, engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye alınacağını belirterek para yardımı talep ettiği ortaya çıktı.

Manisa Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada, "Manisa Valisi Erdoğan Bektaş’ın adının kullanılarak hayırseverlerin arandığı ve iyi niyet duygularının istismar edilerek engelli vatandaşlarımıza tekerlekli sandalye alınması için para yardımı yapılması talebinde bulunulduğu öğrenilmiştir. Gerek Manisa Valisi Erdoğan Bektaş gerek Manisa Valiliği adına hiç bir hayırsever kişi ve kuruluş aranarak engelli vatandaşlarımıza tekerlekli sandalye alınması için yardım talebinde bulunulmamaktadır” denildi.

Hayırseverler başta olmak üzere vatandaşların uyarıldığı açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi: “Hayırsever kişi ve kuruluşların, Manisa Valisi Erdoğan Bektaş ve Manisa Valiliği adına kendilerini arayarak yardım talep eden bu şahıslara itibar etmemeleri, böyle bir durumla karşılaşmaları halinde ivedilikle valilik, kaymakamlık, emniyet, jandarma veya savcılığa iletmeleri kamuoyunun dikkatine önem ve saygıyla duyurulur.”

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.