Van’da “Bir Forma Da Sen Al” Kampanyası

Van’da “Bir Forma Da Sen Al” Kampanyası
Van Büyükşehir Belediyespor Kulübü’ne maddi destek sağlamak amacıyla “Bir forma da sen al” kampanyası başlatıldı.Kentte bulunan Aydın Perihan AVM’de düzenlenen forma satış kampanyasına HDP Van Milletv...

Van Büyükşehir Belediyespor Kulübü’ne maddi destek sağlamak amacıyla “Bir forma da sen al” kampanyası başlatıldı.

Kentte bulunan Aydın Perihan AVM’de düzenlenen forma satış kampanyasına HDP Van Milletvekili Özdal Üçer, Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Sedat Töre, Büyükşehir Belediye Meclisi Başkan Vekili Cahit Bozbay, Van Büyükşehir Belediyespor takımının eş başkanları, teknik direktör, takım yöneticileri ve futbolcuların yanı sıra taraftarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Forma satışlarının yapılacağı standın açılışında konuşan Van Büyükşehir Belediyespor Kulübü Eş Başkanı Mehmet Bayram, kulübe maddi katkıda bulunmak için ‘Bir forma da sen al kampanyası’ başlattıklarını söyledi. Bayram, kampanyaya destek veren Özdal Üçer’e, büyükşehir belediyesi ve katkı sunan herkese teşekkür etti. Bayram, son olarak yapılan kampanyanın takıma iyi bir katkı, iyi bir tanıtım ve iyi bir gelir olmasını diledi.

HDP Van Milletvekili Özal Üçer de, sporun geliştirmiş olduğu evrensel duygular adına bu açılışa katılmayı bir sorumluluk olarak gördüğünü söyledi. Üçer, hem bir milletvekili olarak hem de bir Vanlı olarak kentte yapılan sportif faaliyetlerin gelişmesi için elbirliği ile hareket edilmesi gerektiğini ifade etti. Başta, Van Büyükşehir Belediyespor Kulübü olmak üzere bütün sportif etkinliklere güç katılması gerektiğini aktaran Üçer, gençlerin sportif faaliyetlerle kendini geliştirmesinin önemine değinerek, “Özellikle Van’da, Kürdistan’da, Türkiye’de ve dünyada sporun evrensel sloganı olan ‘dostluk ve barış kazansın’ sloganı ile ben de bu kampanyaya katkıda bulundum. Diliyorum ki gençlerimiz ve çocuklarımız ile gelecekte güzel bir yaşamı inşa ederiz” dedi.

Konuşmaların ardından Üçer ve beraberindekiler forma satın alırken, kampanyanın ise sezon bitimine kadar devam edeceği belirtildi.

VAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR KULÜBÜ’NE MADDİ DESTEK SAĞLAMAK AMACIYLA “BİR FORMA DA SEN AL” KAMPANYASI BAŞLATILDI.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.