Van’da operasyonlar sürüyor

Van’da operasyonlar sürüyor
Van'da, güvenlik güçlerince terör örgütüne yönelik operasyonlar devam ediyor.

Van'da, güvenlik güçlerince terör örgütüne yönelik operasyonlar devam ediyor.

Van Valiliğinden yapılan açıklamada, 3 Mayıs 2016 günü Çaldıran ilçesinde terör örgütü tarafından Çaldıran-Muradiye karayolu üzerindeki bir menfeze tuzaklanan 3 el yapımı patlayıcının, vatandaşların ihbarı sonucunda bulunarak imha edildiği kaydedildi.

Valilik açıklamasında, bölgedeki operasyonlar hakkında bilgi verildi. Buna göre, 4 Mayıs 2016 günü, Başkale ilçesi Barış Mahallesi Yavrucak mezrasında yapılan Şehit Uzman Çavuş Mehmet Gözcü operasyonunda, terör örgütüne ait iki sığınakta; 2 kanas keskin nişancı tüfeği ve bu silahlara ait 5 şarjör, Canik 55 marka tabancaya ait 1 şarjör, 90 adet 5,56 mm. çapında fişek, 3 keskin nişancı silah dürbünü, 2 gece görüş el dürbünü, 6 dürbün, 2 sabit telsiz, 5 el telsizi, 10 metre kablo, 3 adet 12 kiloluk tüp, 950 litre mazot, muhtelif miktarda motor yağı, çok miktarda örgütsel döküman ve elektronik eşya ele geçirildi."

Valilik açıklamasında, "Vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması, mevcut huzur ve güven ortamının devam ettirilmesi, devletimizin ve milletimizin her türlü terör tehdidi ve saldırılardan korunması için her türlü önlemin valilikçe alındığı" ifade edildi.

Van’da operasyonlar sürüyor

Van’da operasyonlar sürüyor

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.