VARDAR, FENERBAHÇE MAÇINA HAZIR

VARDAR, FENERBAHÇE MAÇINA HAZIR
UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu ilk maçında sahasında yarın Fenerbahçe oynayacak Makedonya'nın Vardar takımının yeni Teknik Direktörü Çedomir Janevski,...

UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu ilk maçında sahasında yarın Fenerbahçe oynayacak Makedonya'nın Vardar takımının yeni Teknik Direktörü Çedomir Janevski, zorlu mücadeleye hazır olduklarını söyledi.

Vardar Teknik Direktörü Goce Sedlovski'nin aniden görevinden istifa etmesi üzerine yerine gelen Çedomir Janevski, Vardar- Fenerbahçe karşılaşmasının oynanacağı Filip II Stadyumu'nda basın toplantısı düzenleyerek, maçla beklentilerini açıkladı.

Yeni görevine başlamasından dolayı ve Vardar Kulübü yönetiminin kendisine duyduğu güven sebebiyle büyük bir mutluluk duyduğunu ifade eden Janevski, yarın büyük bir takımla karşılaşma yapacaklarının bilincinde olduğunu kaydederek, "Fenerbahçe önemli bir takım. Yarın önemli ve büyük bir katımı konuk edeceğiz. Güçlü bir takımı ağırlıyoruz" dedi.

Janevski, konsantre, disiplin, mücadele ve akıllıca oynamanın, başarı getirecek özellikler olduğunu vurguladı.

Vardar Kaptanı Boban Grnçarov da karşılaşmayı kazanmak için elde geleni yapacaklarını söyledi.

Basın toplantısının ardından Vardar takımı Filip II Stadyumu'nda antrenman gerçekleştirdi. Antrenman ağırlıklı olarak düz koşu ve taktik hareketlerden oluştu.

VARDAR, FENERBAHÇE MAÇINA HAZIR

Kaynak:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.