Vaski Genel Müdürü Kadınlar Günü’nü Kutladı

Vaski Genel Müdürü Kadınlar Günü’nü Kutladı
Van Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) Genel Müdürü Mehmet Özköseoğlu, kurumda çalışan kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.VASKİ Toplantı Salonu’nda kadın çalışanlarla bir araya gelen VAS...

Van Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) Genel Müdürü Mehmet Özköseoğlu, kurumda çalışan kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

VASKİ Toplantı Salonu’nda kadın çalışanlarla bir araya gelen VASKİ Genel Müdürü Mehmet Özköseoğlu, "İyi ki varsınız, iyi ki birlikte çalışıyoruz, emeklerinizden dolayı teşekkür ediyor, gününüzü kutluyorum. Bugün sizlere çam sakızı çoban armağanı birer hediye hazırladık. Bunda emeği geçen Özel Kalem ve Yazı İşleri Müdürlüğü elemanlarını da kutluyorum. Sanat Parkı’nda yapacağınız Kobani’ye destek kermesinde de birlikte olacağız" şeklinde konuştu.

Konuşmalardan sonra VASKİ’de çalışan kadınlara hediye paketleri ile çiçek takdim edildi. Hediye ve çiçekler VASKİ Genel Müdürü Mehmet Özköseoğlu, Genel Müdür Yardımcısı Nevzat Atabay ile daire başkanları tarafından verildi.

VAN SU VE KANALİZASYON İDARESİ (VASKİ) GENEL MÜDÜRÜ MEHMET ÖZKÖSEOĞLU, KURUMDA ÇALIŞAN KADINLARIN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’NÜ KUTLADI.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.