Vatan Hastanesinde Bir İlk

Vatan Hastanesinde Bir İlk
Kahramanmaraş Vatan Hastanesinde bir ilk yapılarak hamile kadının böbrek taşları lokal ameliyatla alınarak sağlığına kavuştu.

 İsmi Verilmeyen bayan hastanın lokal anestezi altında endoskopik olarak Opr. Dr. Mustafa Eren tarafından başarılı bir ameliyat yapıldığı bildirldi.

      Bir kaç haftalık gebeliği mevcut olan hastamız sol yan ağrısı bulantı, kusma şikayetleriyle gelen hastamız hastanemizin üroloji bölümü Opr. Dr. Mustafa Eren' e müracaat etti. Medikal tedavide yanıt alınamayan hastamız şikayetlerinin artması nedeniyle doktorumuza tekrar müracaat etti. 12 haftanın altında olan gebelik olması nedeniyle hastaya anestezi verilmediği için aynı zamanda erken gebelik haftası olması nedeniyle medikal tedavide her türlü ilaç kullanamaması nedeniyle lokal anestezi ile operasyon yapılmasına karar verildi.

Hasta haliyle operasyona alındı. Lokal anestezi altında endoskopik olarak (kapalı Yöntemle)sol üreter taşı alınıp, hasta şifa ile taburcu edildi.

Lokal anestezi altında üreter taşının alınması çok türlü bir işlem olup çoğu hekim ve çoğu müzakerede uygulanamamaktadır. Biz kurumumuzda böyle bir uygulama ile hastamızı şifaya kavuşturduğumuz için mutluluk ve gurur duyuyoruz. Vatan hastanemizde yapılan her türlü sağlık hizmetleriyle, hastalarımızı şifaya kavuşturup mutluluğumuzu paylaşmaktayız.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.