Vatana siper olan engelli gence gözü yaşlı veda

Vatana siper olan engelli gence gözü yaşlı veda
Darbe girişimi sırasında isabet eden kurşunla yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede bu sabah hayatını kaybeden 21 yaşındaki sağır dilsiz genç, gözyaşları...

Darbe girişimi sırasında isabet eden kurşunla yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede bu sabah hayatını kaybeden 21 yaşındaki sağır dilsiz genç, gözyaşları içerisinde son yolculuğuna uğurlandı.

15 Temmuz darbe girişimi sırasında Sultangazi Baştabya kışlasına giderek darbe girişimine engel olmaya çalışan vatandaşlardan sağır ve dilsiz olan 21 yaşındaki Erhan Dündar darbeci askerler tarafından çılan ateşle bulunduğu kamyon üzerinde vurulmuştu. Ağır şekilde yaralanan Dündar, tedavi gördüğü Çapa Eğitim ve Araştırma Hastanesinde bu sabah hayata gözlerini yumarak şehit olmuştu.

Dünadar, Sultangazi Merkez Camii'nde ikindi namazına müteakip kılının cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Ailesinin tek çocuğu olduğu öğrenilen Dündar'ın babası Ramazan ile Annesi İmhan Dündar gözyaşlarını tutamadı. Çok sayıda vatandaşı katıldığı cenaze töreninde Dündar'ın yakınları tabuta sarılarak gözyaşı döktü.

Kılınan cenaze namazının ardından Dündar'ın cenazesi defnedilmek üzere Edirnekapı Şehitliğine götürüldü.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.