Ve Beklenen Proje Hayata Geçiyor

Ve Beklenen Proje Hayata Geçiyor
Kahramanmaraş’ı bölgenin lojistik üssü ve ulaşım kavşağı yapacak dev bir proje daha hayata geçiyor.

Kahramanmaraş’ı bölgenin lojistik üssü ve ulaşım kavşağı yapacak dev bir proje daha hayata geçiyor. Ak Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal ve Ak Partili diğer milletvekillerinin çabası sonuç verdi. 160 milyon TL’ye mal olması beklenen Göksun-Elbistan arası 68 Km’lik duble yolun yapımına bu yıl başlanıyor.

Kahramanmaraş’ı İç Anadolu, Güneydoğu Anadolu ve Akdeniz Bölgesinin kavşak noktasına getirecek dev proje Ak Parti Grup Başkanvekilii Mahir Ünal ve Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekillerinin ısrarlı takibi ile hayata geçiyor. Müjdeyi veren Ak Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal; “Milletvekilleri olarak seçimlerden önce 2015 yılı içerisinde başlanacağını taahhüt ettiğimiz yolumuza başlıyoruz. Bu yatırımın gerçekleşmesinde her zaman yanımızda olan Ulaştırma, Haberleşme ve Denizcilik eski Bakanı Lütfi Elvan’a, Ulaştırma, Haberleşme ve Denizcilik Bakanımız Feridun Bilgin’e, Karayolları Genel Müdürlüğümüz ve 5. Bölge Müdürlüğümüze teşekkür ederiz” dedi.

160 Milyon TL’ye mal olması beklenen 68 Km’lik duble yolun ayrıca BSK (Bütümlü Sıcak Asfalt) olacağı belirtildi. Kahramanmaraş’ı çıkmaz sokaktan kurtaracak Göksun-Elbistan arasındaki yolun ihalesinin 31.08.2015 tarihinde yapılacağını dile getiren Ak Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal ayrıca Elbistan-Malatya arasının da 2017 yılı sonuna kadar tamamlanarak Kahramanmaraş’ın İç Anadolu, Güneydoğu Anadolu ve Akdeniz bölgelerinin kavşak noktası haline getirileceğini belirtti.

Ünal, yıllardır Çağlayanceritlilerin beklediği yolla ilgili de müjde verdi. Yine seçimlerden önce yapımına 2015 yılı içerisinde başlanacağı sözünü verdiği ve Haziran ayında ihalesi yapılan  Çağlayancerit-Adıyaman-Kahramanmaraş yol kavşağı arasındaki 58 Milyon TL’ye mal olması beklenen 31 Km’lik bölüme Ağustos ayında başlanacağına işaret eden Ünal ihalenin 10 gün içerisinde sonuçlanacağını dile getirdi.

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekilleriyle birlikte kente yapılacak projeleri takip ettiklerini belirten Ak Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal yine bu yolunda yapılmasında büyük emekleri olan eski ve yeni bakanla birlikte karayolları yetkililerine teşekkür etti. 

birinci-sayfa.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum