Vekilden Başkana Geçmiş Olsun Ziyareti

Vekilden Başkana Geçmiş Olsun Ziyareti
Birbirlerine yönelik sert sözleri ve eleştirileriyle gündeme gelen AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel ile MHP’li Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın bu kez çok farklı bir ortamda bir araya geld...

Birbirlerine yönelik sert sözleri ve eleştirileriyle gündeme gelen AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel ile MHP’li Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın bu kez çok farklı bir ortamda bir araya geldi. Milletvekili Recep Özel, aşağı kırılan ve evinde istirahat eden Belediye Başkanı Günaydın’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarete AK Parti Belediye Meclis Üyesi Kadir Dal da eşlik etti.

Milletvekili Özel "Seçim meydanlarında siyasetin gereğini yapıyoruz ama sonuçta biz insanız. Şehrimizin belediye başkanına geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk. Kendilerine acil şifalar diliyorum. Bir an önce sağlığına kavuşarak görevinin başına dönmesini temenni ediyorum" dedi.

Başkan Günaydın’da ziyaretten çok memnun olduğunu dile getirerek, çok duygulandığını bu yapılan ziyaretin kendisine büyük jest olduğunu söyledi. Günaydın; "Kavgamız Isparta, zaman zaman aramızda kavgada ederiz. Ama sonuç itibariyle Isparta için çalışıyoruz" dedi.

Yaklaşık 45 dakika Isparta sorunları ile ilgili sohbet eden Milletvekili Özel ve Başkan Günaydın, yapılacak çalışmalar ile ilgili görüş alışverişinde bulundular.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.