Veli Kıyak’ı Erdaoğan Heyecanı Sardı

Veli Kıyak’ı Erdaoğan Heyecanı Sardı
Gazinatep’e son bir yılda 4. defa gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 7 Mart’taki ziyaretiyle ilgili konuşan AK Parti Gaziantep Milletvekili aday adayı Veli Kıyak, “Cumhurbaşkanımızı şe...

Gazinatep’e son bir yılda 4. defa gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 7 Mart’taki ziyaretiyle ilgili konuşan AK Parti Gaziantep Milletvekili aday adayı Veli Kıyak, “Cumhurbaşkanımızı şehrimizde ağırlamanın heyecanını yaşıyorum” dedi.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Aday Adayı Veli Kıyak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Gaziantep’e son bir yılda 4. defa gelişi hakkında açıklamalarda bulundu. Her zaman bu davanın bir neferi olduğunun altını çizen Kıyak “Cumhurbaşkanımız uzun zamandır hizmet ettiğimiz bu davanın kurucusu ve değişmez lideridir. Biz şu an dünyada ve bölgede sözü geçen bir ülkeysek bunu önce Allah’a sonra da Sayın Cumhurbaşkanımıza borçluyuz. Böyle güzide bir şahsiyetin Gazi Şehrimizi şereflendirecek olmasından dolayı yaşadığım heyecanı anlatamam” diye konuştu.

"O GAZİANTEP’E SEVDALI, GAZİANTEP ONA SEVDALI"

Gaziantep’e son bir yılda 4. defa gelişine vurgu yapan AK Parti Gaziantep Milletvekili Aday Adayı Veli Kıyak, “Sayın Cumhurbaşkanımız Başbakanlığı döneminde de, Cumhurbaşkanlığı döneminde de Gaziantep’i hiç ihmal etmedi. Gerek ziyaretleriyle gerekse özellikle ilgilenmesiyle Gazi Şehrimizi ne kadar önemsediğini hep bize hissettirdi. Gaziantep’te hem her seçimde, hem de her miting meydanında tek yürek olarak Sayın Cumhurbaşkanımıza olan sevdasını dile getirdi. Şundan eminim ki Cumartesi günü Sayın Cumhurbaşkanımız yine Gaziantep’ten mutlu ayrılacak. Onu ağırlamaktan onur ve şeref duyuyoruz. Tüm Gazianteplileri de Cumartesi miting meydanına davet ediyoruz” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.