Vergi Rekortmenlerine Konukoğlu Ve Sanko Damgası

Vergi Rekortmenlerine Konukoğlu Ve Sanko Damgası
Gaziantep Vergi Dairesi Başkanlığı, 2015 vergilendirme dönemi 2016 Gelir ve Kurumlar Vergisi Rekortmenlerini açıkladı.

Gaziantep Vergi Dairesi Başkanlığı, 2015 vergilendirme dönemi 2016 Gelir ve Kurumlar Vergisi Rekortmenlerini açıkladı.

Gaziantep Vergi Dairesi Başkanlığı’nın web sayfası üzerinden yapılan duyuruya göre, Gelir Vergisi Rekortmenlerinde ilk 8 sırayı Konukoğlu Ailesi alırken, Kurumlar Vergisi Rekortmenleri Listesi’nde Çimko Çimento ve Beton rekortmen oldu, Süper Film Ambalaj ikinci, Sanko Pazarlama altıncı, Temko İthalat, İhracat onuncu sırada yer alıyor. İlk 100’de SANKO Holding’in 14 şirketi bulunuyor.

Gelir Vergisi Rekortmenleri Listesinde rekortmenliği SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Konukoğlu aldı. Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Konukoğlu ikinci, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Adil Sani Konukoğlu üçüncü, Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Konukoğlu dördüncü, Onursal Başkan Abdulkadir Konukoğlu beşinci, Yönetim Kurulu Üyeleri Sami, Cengiz ve Turgut Konukoğlu ise altıncı, yedinci ve sekizinci sırayı aldı.

Zeki, Hakan, Adil, Fatih ve Abdulkadir Konukoğlu, aynı dönemde Türkiye Vergi Rekortmenleri Listesine girdi.  

KURUMLAR VERGİSİ

Gaziantep Kurumlar Vergisi Rekortmenleri Listesine de SANKO şirketleri damgasını vurdu.

SANKO Holding’in çimento ve beton sektöründeki şirketi Çimko Çimento ve Beton Kurumlar Vergisi Rekortmeni oldu. Ambalaj sektöründe faaliyet gösteren Süper Film Ambalaj ikinci, Sanko Pazarlama altıncı, Temko İthalat İhracat ve Pazarlama onuncu sıradan listeye girdi.

SANKO Holding şirketlerinden Zeugma Yatçılık ve Turizm İşletmeciliği 11., Avnet Technology Solutions 20., enerji sektöründeki Gazires 23., Auer Elektrikli Ev Aletleri 29., Sanko Tekstil 30., Sanko Dış Ticaret 58., Gaziantep Ytong 65., Maisonette Pazarlama 79., Sanko Makina Pazarlama 88. ve enerji sektöründe faaliyet gösteren Güneyres 89. sırada bulunuyor.

Gelir Vergisi Rekortmenleri Listesinde 31, Kurumlar Vergisi Rekortmenleri Listesinde ise 15 mükellefin talebi üzerine isimlerinin açıklanmadığı bildirildi.

Gelir Vergisi Rekortmenleri Listesinde geçen yıl da ilk 8 sırayı Konukoğlu Ailesi almış, Kurumlar Vergisi Rekortmenleri Listesinde ise SANKO Holding’in 10 şirketi yer almıştı. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.