Veteranlar Macaristan’da Ter Dökecek

Veteranlar Macaristan’da Ter Dökecek
Sinoplu judo antrenörü Deniz Çolak ve öğrencisi Çağdaş Canel, Macaristan’da yapılacak ’Avrupa Veteranlar Judo Şampiyonası’na katılmak için yola çıktı.81 kiloda Türkiye birincisi olan judo antrenörü De...

Sinoplu judo antrenörü Deniz Çolak ve öğrencisi Çağdaş Canel, Macaristan’da yapılacak ’Avrupa Veteranlar Judo Şampiyonası’na katılmak için yola çıktı.

81 kiloda Türkiye birincisi olan judo antrenörü Deniz Çolak ve yine 73 kiloda Türkiye birincisi olan Çağdaş Canel, bu sefer Türkiye’yi ve Sinop’u Avrupa Şampiyonası’nda temsil edecek. Türkiye’den 13 sporcunun katılacağı Avrupa Veteranlar Judo Şampiyonası 26 Mayıs tarihinde başlayacak.

Konu ile ilgili konuşan judo antrenörü ve aynı zamanda şampiyona yarışacak olan Deniz Çolak, “Bu turnuva için günde ortalama 8 saat antrenman yaparak sıkı bir şekilde çalıştık. Bu iyi çalışmanın sonucunda da iyi bir derece alacağımızı düşünüyorum. Avrupa’da ilk üçe gireceğimizi düşünüyorum. Şampiyonaya hazırız, diğer takım arkadaşlarımızdan da iyi dereceler bekliyoruz ama öncelikle Sinop’u ve ülkemizi temsilen Çağdaş ve benim iyi bir başarı elde etmek için orada olduğumuzun bilinmesini isterim. Ülkemizden 13 sporcu katılacak. Bu sporcular Ankara’da düzenlenen Türkiye şampiyonasında derece yapmış sporcular. Şampiyonada ilk olarak bireysel olarak yarışacağız. 1 Haziran tarihinde ise takım olarak mücadele edeceğiz. Umarım ülkemizi ve ilimizi iyi bir şekilde temsil eder, derece ile geri döneriz” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.