Vezdef, Kılıçdaroğlu'nu Ziyaret Etti

Vezdef, Kılıçdaroğlunu Ziyaret Etti
Samsun Vezirköprü Dernekler Federasyonu(VEZDEF) Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçtaroğlu'nu Ankara'da ziyaret etti.

Samsun Vezirköprü Dernekler Federasyonu(VEZDEF) Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçtaroğlu'nu Ankara'da ziyaret etti.

Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM'deki çalışma ofisinde Ankara Milletvekili Parti Meclisi Üyesi Gülsün Bilgehan Toker ile birlikte VEZDEF Genel Başkan Ali Cengiz, Genel Başkan Yardımcısı Av. İsa Sancak, Genel Sekreter Cemil Cahit Bozkurt ve Genel Sayman Veysel'i kabul etti. Kabulde VEZDEF heyeti Kılıçdaroğlu'na ilçeye özgü “Vezirköprü semaveri ” hediye etti.

Ziyarette, Vezirköprü hakkında bilgi veren Başkan Ali Cengiz, Kunduz Ormanları ve Şahinkaya Kanyonu gibi turistlik alanların yanı sıra, üç sadrazam çıkartan bir ilçe olan Vezirköprü'nün, Hititler'in kutsal şehri Nerik'e ev sahipliği yapmasına rağmen yeterince tanıtılamadığını ve destek görmediğini söyledi. Cengiz, Durağan-Vezirköprü-Havza karayolunun duble yol yapılması ve Bafra, Alaçam, Merzifon ve Osmancık yol bağlantılarının bir an önce yapılması konusunda Kılıçdaroğlu'ndan destek istedi.

Kılıçdaroğlu ise ilçelerin tanıtılmasında sivil toplum kuruluşlarının önemine değinerek, Vezirköprü'nün İl Özel İdare yatırımlarından daha fazla pay alması için İl Genel Meclis üyelerinin daha fazla çaba içerisinde olması gerektiğini ifade etti. Havza-Vezirköprü yolunun yapılması konusunda destek olacaklarını söyleyen Kılıçdaroğlu, VEZDEF heyetinin verdiği Vezirköprü semaverini ilk defa gördüğünü, Rusya'daki semaverlerin dahi Vezirköprü semaverine benzemediğini vurguladı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.