Vinç spor tesislerine devrildi: 2 ölü

Vinç spor tesislerine devrildi: 2 ölü
Küçükçekmece'de bir inşaatta kullanılan 60 metre uzunluğundaki kule vinç, spor tesisinin üzerine devrildi.

Küçükçekmece'de bir inşaatta kullanılan 60 metre uzunluğundaki kule vinç, spor tesisinin üzerine devrildi. Kazada 2 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı. İnşaatın geçtiğimiz perşembe günü zabıta ekipleri tarafından mühürlendiği öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre, olay, Küçükçekmece İnönü Mahallesi'nde bulunan bir inşaatta meydana geldi. İnşaatta çalışma yapan vinç yan tarafında bulunan spor kompleksinin üzerine devrildi. Bu sırda spor tesisi içinde bulunan antrenör Ali Tuman ve Mustafa Sezer vincin düşmesiyle yıkılan binanın enkazı altında kaldı. Olayın bildirilmesi üzerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Ölen şahısların cansız bedeni itfaiye ekipleri tarafından enkazın altından çıkarıldı. Vinç operatörü ve diğer yaralılar tedavileri yapılmak üzere hastaneye kaldırıldı. Olayın yaşandığı sırada spor tesisinin bitişiğindeki çocuk parkında kimsenin olmaması olası bir faciayı önledi.

İnşaatın ise zabıta ekipleri tarafından 26 .11. 2015 tarihinde mühürlendiği öğrenildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.