Viranşehir’de Ak Parti Adayı Ak Yürek Ten Bir İlk

Viranşehir’de Ak Parti Adayı Ak Yürek Ten Bir İlk
Şanlıurfa’nın Viranşehir İlçesinde AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Mehmet Akyürek, vatandaşların kendisine rahat ulaşması için cep telefonu numarasını reklam panolarına yazdı.Viranşehir’in çeşit...

Şanlıurfa’nın Viranşehir İlçesinde AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Mehmet Akyürek, vatandaşların kendisine rahat ulaşması için cep telefonu numarasını reklam panolarına yazdı.

Viranşehir’in çeşitli bölgelerindeki bilboardlara “Vekiline Sahip Çık Viranşehir” ve telefon numarası yazılan afişleri astıran Mehmet Akyürek, vatandaşlara bir telefon kadar yakınım diyor ve yıllardır kullandığı 0 532 295 08 10 numaralı cep telefonunu veriyor. “İlçede yaşayan hemşerilerimin günün her saatinde bana ulaşabilmesi için kendi telefon numaramı veriyorum" diyen Akyürek, "Yıllardır bu telefonu kullanıyorum. İsteyen herkes bana bilbordlarda yazılı telefondan ulaşabilir. Bu telefon çaldığında açıp ‘buyurun’ diyecek kişi benim” dedi.

Telefonlara cevap vermeme gibi bir durumun söz konusu olmadığını belirten Akyürek, kurul ve toplantılar dışında gelen her aramaya cevap verdiğini söyledi. Cevap veremediği aramalara da sonra döndüğünü sözlerine ekleyen Akyürek, “Benimle konuşmak isteyenler rahat olsun. Her türlü sıkıntı, sorun ve dileklerini bana iletebilirler. Ben 24 saat halkımın emrindeyim” şeklinde konuştu.

Akyürek’in günde ortalama yaklaşık 500 telefona baktığı belirtilirken, vatandaşların uygulamadan memnun kaldığı gözlendi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.