Viranşehir’de Hadi Kutlu Lisesi’nde Kitap Okuma Etkinliği

Viranşehir’de Hadi Kutlu Lisesi’nde Kitap Okuma Etkinliği
Viranşehir İlçesinde Hadi Kutlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından “Dünya Kitap Günü” münasebetiyle kitap okuma etkinliği düzenlendi.Yenişehir Mahallesinde bulunan Okulun Bahçesinde düzenlene...

Viranşehir İlçesinde Hadi Kutlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından “Dünya Kitap Günü” münasebetiyle kitap okuma etkinliği düzenlendi.

Yenişehir Mahallesinde bulunan Okulun Bahçesinde düzenlenen etkinliğe, Okul Müdürü Sedat Gören, Viranşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Dr.İlhan Erkan, Hastane Müdürü Arslan Çiftçi, okul öğretmenleri ve öğrenciler katıldı. Etkinlik öncesinde bir konuşma yapan Okul Müdürü Sedat Gören, etkinliğin Hadi Kutlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından “Dünya Kitap Günü” münasebetiyle kitap okuma etkinliği düzenlendiğini söyledi.

Yenişehir Mahallesinde bulunan Okulun Bahçesinde düzenlenen etkinliğe, Okul Müdürü Sedat Gören, Viranşehir Devlet Hastanesi başhekimi Dr.İlhan Erkan, Hastane Müdürü Arslan Çiftçi, Okul öğretmenleri ve öğrenciler katıldı.

Etkinlik öncesinde bir konuşma yapan Okul Müdürü Sedat Gören, etkinliğin amacının kitabın ve okuma alışkanlığının önemini vurgulamak, okumayı özendirmek olduğunu söyledi.

Gören,“Kitabı hayatının önemli bir parçası haline getirebilmiş bir birey, ihtiyaç duyduğu yaşam becerilerini üretebilmek, sorunlarına kalıcı ve etkili çözümler bulmak, toplumsal huzura katkı sağlayabilmek gibi meziyetlere sahip olacaktır” diye konuştu.

Öğrenciler kitaplarını okuduktan sonra sınıflara girdi.

VİRANŞEHİR DE HADİ KUTLU LİSESİNDEN KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.