Vişne Caddesi’nin Çehresi Değişiyor

Vişne Caddesi’nin Çehresi Değişiyor
Yıldırım ekonomisinin Türkiye’ye açılan kapısının Vişne Ticaret Bölgesi olduğunu dile getiren Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Bebek ve çocuk giyim ticaretinin merkezine yeni bir derne...

Yıldırım ekonomisinin Türkiye’ye açılan kapısının Vişne Ticaret Bölgesi olduğunu dile getiren Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Bebek ve çocuk giyim ticaretinin merkezine yeni bir dernek binası kazandıracağız” dedi.

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, makamında Bebe Çocuk Konfeksiyon Sektörü Sanayici ve İşadamları Derneği (BEKSİAD) heyeti ile istişarelerde bulundu. BEKSİAD Başkanı Halil Atalay, BEKSİAD Başkan Yardımcısı Salih Bahadır, MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Mustafa Gürses, BTSO Yönetim Kurulu Başkanvekili İsmail Kuş ve BEKSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri’nin hazır bulunduğu ziyarette Vişne Ticaret Bölgesi’ne yapılacak yatırımlar değerlendirildi. Yıldırım Belediyesi tarafından Vişne Caddesi’ne inşa edilmesi planlanan merkez içerisinde toplantı salonlarının da bulunacağı üç katlı Ticaret Merkezi binası hakkında değerlendirmelerin yapıldığı görüşmede konuşan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Yıldırım’ın ekonomisini ayağa kaldırmada Vişne Ticaret Bölgesi büyük önem arz ediyor. Bu açıdan bebe ve çocuk konfeksiyonu sanayicilerine destek olmayı sürdüreceğiz. Yıldırım’a kazandıracağımız Ticaret Merkezi binası ile Yıldırım ekonomisinin lokomotifi olan BEKSİAD’ın Yıldırım ekonomisini güçlendirmesine yardımcı olacağız” diye konuştu.

VİŞNE CADDESİ’NE İKİ LED EKRAN GELİYOR

Edebali, Vişne Caddesi üzerine iki led ekran yapılacağını dile getirdi. Yapılacak ekranların Vişne Caddesi’ne prestij kazandıracağını belirten Başkan Edebali, “Cadde üzerine yapılacak led ekranlarda Yıldırım Belediyesi’nin çalışmalarının yanı sıra hava durumu, döviz kurları ile BEKSİAD üye işyerlerinin logo ve tanıtımlarının yer alacak. Bu ekranlar Yıldırım ticaretinin merkezi olan Vişne Caddesi’nin çehresini değiştirecek” ifadelerini kullandı.

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’nin, bebe ve çocuk konfeksiyonu sanayicilerine desteğinin azımsanmayacak derecede olduğuna işaret eden BEKSİAD Başkanı Halil Atalay da, “Yıldırım’ın ekonomik kalkınmasını hep birlikte gerçekleştirebilmek adına sayın Edebali’nin desteğini her zaman hissettik. Vişne Ticaret Bölgesi’ne Yıldırım Belediyesi tarafından inşa edilecek Ticaret Merkezi binası ve led ekran projeleri nedeniyle kendilerine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.