Vizyonda bu hafta

Vizyonda bu hafta
Bu hafta vizyona giren filmleri sizler için derledik. İşte o filmleri:

Bu hafta vizyona giren filmleri sizler için derledik. İşte o filmleri:

Arınma Gecesi: Seçim Yılı

Arınma Gecesi 3, yönetmenliğini ve senaristliğini James DeMonaco'nun üstlendiği serinn üçüncü filmi. Tüm dünyada 200 milyon dolar gişe hasılatı yaparak beklenmedik bir başarı elde eden serinin yeni filminde, Amerika'nın Yeni Kurucuları tarafından her yıl hayata geçirilen 12 saatlik anarşinin dehşet verici yeni bölümü gözler önüne seriliyor.

Yeni bölümde seçimlerde başşı çeken bir senatörün hikayesini izliyoruz. Arınma Gecesi'nin kaldırılması için kampanya yürüten senatör henüz amacına ulaşamadan Arınma Gecesi gelip çatıyor. 24 saatlik özgürlüklerine veda etmek istemeyen suçlular da bu kez senatörü hedef alıyor.

Babaannem

Serkan Özarslan'ın yönettiği Babaannem filmi birbirinden farklı iki neslin birbirine tutunarak ayağa kalkmasını işliyor. Varlıklı bir ailenin oğlu olan Mehmet'in hayatı bir gecede tepetaklak olur. Ailesini bir trafik kazasında kaybeden genç adam bir anda ailesinin yaptığı dolandırıcılıklar sebebiyle malını mülkünü de kaybeder. Yaşadığı travmayı kaldıramayan Mehmet intihar etmeye kalkışır ve hastanede gözlerini açar. Uyandığında karşısında gördüğü babaannesi Zehra hanım torununun ruhundaki acıyı dindirmeye kararlıdır. Mehmet babaannesiyle birlikte yaşamaya başlar. Zaman gerçekten bu farklı çağlardan gelen ikilinin birbirini iyileştirmesine imkan tanıyacak mıdır?

Başrollerini Meral Çetinkaya ve Mehmetcan Mincinozlu'nun paylaştığı, Tuna Kiremitçi, Sayım Çınar, Sertaç Ekici, Özgül Koşar, Neslihan Aka, Duru Ok'un üstlendiği dram türü yerli yapımın senaryosunu da yönetmen Serkan Özarslan üstleniyor.

Bir Kadın+Bir Erkek

Antoine karizmatik ve başarılı film müziği bestecisidir. İş için Hindistan seyahatine çıkar. Anna ise çocuk sahibi olmak isteyen ama hamile kalmakta birtakım sıkıntılar yaşayan bir kadındır. Antoine'ye neredeyse tamamen zıt karakterde olan Anna, Fransa Büyükelçisi'nin eşidir. Bu iki farklı insanın kaderi Hindistan yolunda keişecek ve ikili, karmaşık bir ilişkinin içerisine girecektir. Yönetmenliğini Claude Lelouch'un üstlendiği romantik filmin başrollerinde Oscarlı Fransız oyuncu Jean Dujardin ve Elsa Zylberstein yer alıyor.

Hitler'e Suikast

Nazi askerlerinin Polonya'yı işgalinden iki ay sonra 8 Kasım 1939 günü, Nazi karşıtı marangoz Georg Elser Hitler'in Münih'te konuşma yapacağı ünlü Bürgerbräukeller salonuna bomba yerleştirir. Amaç Hitler'i ve partinin önde gelen isimlerini yok etmektir. Ancak Hitler o toplantıda konuşmasını kısa tutmuş ve parti liderleriyle birlikte beklenenden daha erken ayrılmıştır. Elser, İsviçre sınırından geçmeye çalışırken dedektifler ve Gestapo yöneticisi Heinrich Müller tarafından yakalanıp sorguya çekilir ve suikast girişiminin başarısız olduğunu bu şekilde öğrenmiş olur. Günler süren işkence seanslarının ardından itirafta bulunup planının ayrıntılarını anlatmaya başlar...

Gerçek olaylardan uyarlanan film, tarihin en ünlü direnişçilerinden Georg Elser'in hikayesini ele alıyor. Filmin yönetmeni Der Untergang ve Das Experiment filmleriyle tanınan Oliver Hirschbiegel.

Küçük Şövalye Trenk

Ortaçağ'da süregelen ejderha sorununu çözmek için turnuva yapmaya karar veren Duke, kazanana bir dilek hakkı sunuyordur. Köylü bir çocuk olan Trenk'in babası haksızca zindana atılınca Trenk babasını kurtarabilmek adına savaşmayı öğrenmek durumunda kalır. Ejderha ile savaşmak için bir açık kollayan Trenk'in arkadaşı Zink turnuvaya katılır ama kaybeder. Trenk köydeki güçlü erkek azlığı sebebiyle köyünü korumayı görev edinir. Trenk ve arkadaşları kötü Wertolt tarafından kapana kısılan ejderha ile savaşmaya çalışırken bu ejderhanın hiç bilinmeyen bir yönünü keşfedeceklerdir. Yönetmenliğini Anthony Power'ın üstlendiği film çocukların yeni gözdesi olmaya aday.

Midnight Special

Bir baba ve oğlu her şeyden ve herkesten amansız bir kaçış içerisindedir; zira baba oğlunun bir takım doğaüstü güçlere haiz olduğunu keşfeder… Yönetmenliğini ve senaristliğini Jeff Nichols'un üstlendiği filmin kadrosunda Joel Edgerton, Kirsten Dunst, Adam Driver, Michael Shannon, Scott Haze ve Paul Sparks yer alıyor.

The BFG

Roald Dahl'ın sevilen çocuk kitabından beyazperdeye uyarlanan The BFG'nin yönetmen koltuğunda usta isim Steven Spielberg oturuyor. Bill Hader" arkadaş canlısı dev, Ruby Barnhill'i ise başroldeki Sophie olarak izleyebileceğimiz yapımın oyuncu kadrosunda Mark Rylance, Rebecca Hall ve Jermaine Clement de yer alıyor. İnsanları yememe kararı verdiği için kendi türü arasında dışlanan sevimli bir devin yetimhanedeki Sophie isimli küçük bir kızla arkadaşlığını işleyen yapımda fantastik dünyanın sert kuralları çocuk masumiyetine karşı duruyor!

Üç Harfliler 3: Karabüyü

Anne ve babasının ölümünün ardından çocukluğunun geçtiği eski evde daha fazla yaşamak istemeyen Alev, evini kiraya verir. Bu eve taşınan garip kiracılar Alev, kızı Eda ve kocası Erol'un hayatlarını bir anda kabusa çevirir. Eve taşınan Dilek ve Kadir yeni evli bir çifttir ve ikisinin de geçmişinde içler ürperten olaylar vardır. Alev şans eseri gittiği falcıda Ebced Hesabı yaparak "Yıldızname" falına baktırır ve falcı kadından, kiracıları hakkında bilgiler öğrenir. Fakat öğrendiği şeyler Alev'in yaşadıklarını daha büyük bir kabusa çevirecektir.

Vizyonda bu hafta

Vizyonda bu hafta

Vizyonda bu hafta

Vizyonda bu hafta

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.