Voleybol Kursuna Katılanlara Malzeme Yardımı

Voleybol Kursuna Katılanlara Malzeme Yardımı
Malatya’nın Darende İlçesi’nde, ‘Sporla Gençler Hayata Tutunuyor’ Projesi kapsamında sporculara malzeme yardımı yapıldı.

- Malatya’nın Darende İlçesi’nde, ‘Sporla Gençler Hayata Tutunuyor’ Projesi kapsamında sporculara malzeme yardımı yapıldı.

Kursiyerlere alınan malzemeler, Kaymakamı Bünyamin Kuş ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Fevzi İnce tarafından dağıtıldı.

Kaymakam Bünyamin Kuş, bu tür çalışmaların toplumda kaynaşmayı ve verimli çalışmayı artırdığına değinerek Darendespor kulübünü bu tür etkinliklerinden dolayı kutladığını takdirle karşıladığını söyledi.

Darendespor Başkanı Fatih Kumtepe, “Kurs başlarında katılımın yeterli düzeyde olmayacağı yönünde endişelerimiz vardı. Ancak görüldüğü gibi bayanlarımızda üst düzeyde ilgi görüyor” dedi.

Program sonunda Darende de spora ve sporcuya desteklerinden dolayı Kaymakam Bünyamin Kuş’a Darendespor 44 nolu forması hediye edildi.

‘Sporla Gençler Hayata Tutunuyor’ Projesi kapsamındaki kurslardan voleybol kursu, Ilıcak Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni tarafından verilen eğitimle birlikte devam ediyor. Alınan bilgiye göre Voleybol kursu ilçedeki bayanlara yönelik olarak açıldı. Kursa katılan tüm kursiyerlere kurs süresince malzeme desteği veriliyor.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.