Voleybol Turnuvası Başladı

Voleybol Turnuvası Başladı
Elbistan İlçe Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği okullar arası voleybol turnuvası, gençler...

Elbistan İlçe Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği okullar arası voleybol turnuvası, gençler kategorisindeki maçlarla başladı.

AEL Memur Sitesi Spor Salonu'nda gerçekleştirilen turnuvada şampiyon olan takım Elbistan'ı, Kahramanmaraş'ta yapılacak il seçmelerinde temsil edecek. Okullar arası genç erkekler voleybol turnuvası hakkında açıklamalarda bulunan İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Cengizhan Firik, turnuvaya 18 takımın katıldığını söyledi. Firik, "Futsal turnuvası ile başlayan okul sporları turnuvaları, voleybol turnuvası ile devam ediyor. Gençler voleybol turnuvasında 18 takımımız mücadele edecek. 23 Kasım'da başlayan turnuvamız 2 Aralık 2015 günü final maçı ile sona erecek. Genç kızlar ve genç erkekler kategorisinde günde 5 maç yapılıyor. Turnuvada şampiyon olan okul takımımız ilçemizi Kahramanmaraş'ta yapılacak il seçmelerinde temsil etme hakkı kazanacak. Turnuvaya katılan öğrencilerimize başarılar diliyorum" diye konuştu.

Voleybol Turnuvası Başladı

Kaynak:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.