Yabancı İş Adamları Heyeti Karamana Geliyor

Yabancı İş Adamları Heyeti Karamana Geliyor
15. MÜSİAD Uluslararası Fuarı’na katılmak üzere Fas, Tunus, İran ve Rusya’dan Türkiye’ye gelen iş adamlarından oluşan 48 kişilik Alım Heyeti 28-29 Kasım 2014 tarihlerinde Karaman’a gelecek.

- 15. MÜSİAD Uluslararası Fuarı’na katılmak üzere Fas, Tunus, İran ve Rusya’dan Türkiye’ye gelen iş adamlarından oluşan 48 kişilik Alım Heyeti 28-29 Kasım 2014 tarihlerinde Karaman’a gelecek.

Mevlana Kalkınma Ajansı ile Karaman MÜSİAD ortaklığında 29 Kasım 2014 saat 10:00’da Karaman Grand Otelde ekli listede yer alan İran, Fas ve Tunuslu alım heyeti ve iş adamları ile iki görüşmeler yapılacak.

Konuyla ilgili açıklama yapan Karaman MÜSİAD Başkanı Turgay Baş, “İlgilenen tüm işadamlarımız ikili görüşmeler için davetlidir. Katılımcı firmaların ülkeleri sektörleri ve çalışma alanlarına ilişkin bilgilere www.karamandayatirim.gov.tr adresinden ulaşılabilir" dedi.

Mevlana Kalkınma Ajansı ile ortaklaşa Karaman MÜSİAD olarak yabancı işadamlarını Karaman'a getireceklerini ifade eden Baş, “Aynı sektörde faaliyet gösteren üyelerimiz ve Karamanlı sanayicilerimiz için sosyal ve ticari ilişkilerini güçlendirme fırsatı veren bu toplantılarda amacımız; Karaman'ın sosyal, kültürel, teknolojik ve ekonomik yönden kalkınmasına katkı sağlamaktır" diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.