Yağışın Etkisiyle Toprak Kaydı, Köprüde Kaza Oldu

Yağışın Etkisiyle Toprak Kaydı, Köprüde Kaza Oldu
İstanbul’da gece saatlerinde etkili olan yağış Kağıthane’de bulunan bir inşaata ait istinat duvarının çökmesine neden oldu. Toprak kaymasının da yaşandığı sokaktaki bir otomobil askıda kaldı. Fatih Su...

İstanbul’da gece saatlerinde etkili olan yağış Kağıthane’de bulunan bir inşaata ait istinat duvarının çökmesine neden oldu. Toprak kaymasının da yaşandığı sokaktaki bir otomobil askıda kaldı. Fatih Sultan Mehmet Köprüsü üzerinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

İstanbul’da gece saatlerinde yağış etkili oldu. Kağıthane Çelikay Caddesi Doğan Sokak’ta bulunan bir inşaata ait istinat duvarı saat 01.00 sıralarında yağışın etkisiyle çöktü. İstinat duvarının çökmesiyle üst tarafta bulunan yolda da toprak kayması meydana geldi. Şans eseri toprak kaymasının meydana geldiği sırada sokak üzerinde kimsenin bulunmaması olası bir facianın yaşanmasına engel oldu. Sokak üzerinde bulunan bir otomobil toprak kayması sonucunda askıda kaldı. Askıda kalan otomobil vatandaşları hayrete düşürdü. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ve polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı. İtfaiye ekiplerinin uzun uğraşları askıda kalan otomobili kurtarmak için yeterli olmadı. Olay yerine çağrılan çekici otomobili askıda kaldığı yerden kurtaramazken yetkililer son çare olarak olay yerine vinç çağırdı. Vinç olay yerine gelerek askıda kalan otomobili uzun uğraşlar sonucunda askıda kaldığı yerden çıkarttı.

Vincin otomobili olduğu yerden çıkarmaya çalıştığı esnada çevredeki vatandaşların tehlikeye aldırmadan havada bulunan otomobilin altına girerek vince yardım etmeye çalışması dikkat çekti. Yaklaşık 3 saatlik çalışmanın ardından olduğu yerden çıkartılan otomobil sahibi tarafından sokak üzerine park edildi.

FATİH SULTAN MEHMET KÖPRÜSÜ’NDE KAMYONET DEVRİLDİ

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü üzerinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

Fatih Sultan Köprüsü üzerinde saat 01.00 sıralarında Edirne istikametinde seyir halinde olan 16 V 0986 plakalı kamyonet aşırı yağışın etkisiyle kontrolden çıkarak orta refüje çarptı. Çarpmanın etkisiyle kamyonet devrildi.

Devrilen kamyonetin şoförü yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Kaza nedeniyle Fatih Sultan Mehmet Köprüsü Edirne istikametinde uzun araç kuyrukları oluştu. Kazanın kaldırılmasıyla trafik normal döndü.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.