Yakınlarına Adliye Penceresinden El Salladılar

Yakınlarına Adliye Penceresinden El Salladılar
Paralel yapıya yönelik operasyon kapsamında gözaltına alınan emniyet mensupları, adliye penceresinden yakınlarına el salladı. Polislerin yakınları ile telefonla görüştükleri de görüldü.

- Paralel yapıya yönelik operasyon kapsamında gözaltına alınan emniyet mensupları, adliye penceresinden yakınlarına el salladı. Polislerin yakınları ile telefonla görüştükleri de görüldü.

Paralel yapıya yönelik operasyon kapsamında gözaltında bulunan polis memurlarının Çağlayan Adliyesi'ndeki işlemleri sürerken, yakınları ise gün boyu adliye dışında bekledi. Adliye bahçesinde bekleyen polis aileleri, gelen bir telefonla heyecanlandı. Yakınlarını görebilmek için hakim ve savcıların giriş yaptığı protokol kapısına yönelen aileler, güvenlikçiler tarafından engellenmek istendi. Ancak aileler koşarak güvenlikçi engelini aştı ve pencereden kendilerine el sallayan yakınlarına doğru yürüdü. Burada gözaltındaki polisler ve yakınları karşılıklı olarak birbirlerine el salladı. Bazı emniyet mensuplarının, yakınları ile telefonla görüştükleri de görüldü. Aşağıda bekleyen aileler, "Sizi seviyoruz, sonuç ne olursa olsun arkanızdayız" mesajlarını ilettiler.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.