Yalçın Topçu, Terörden Çok Canı Yanmış Bir Milletiz

Yalçın Topçu, Terörden Çok Canı Yanmış Bir Milletiz
Yerli Düşünce Derneği Onursal Başkanı ve eski Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Yalçın Topçu ve beraberindeki heyet, Bingöl’de hain terör saldırısında yaralanan Bingöl Emniyet Müdürü Atalay Ürk...

Yerli Düşünce Derneği Onursal Başkanı ve eski Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Yalçın Topçu ve beraberindeki heyet, Bingöl’de hain terör saldırısında yaralanan Bingöl Emniyet Müdürü Atalay Ürker’e ziyarette bulundu.

TSK Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi’nde gerçekleştirilen ziyarette, Yerli Düşünce Derneği Onursal Başkanı ve eski Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Yalçın Topçu, BBP Eski Genel Başkan Yardımcısı ve Yerli Düşünce Derneği Başkanı Metin Gündoğdu, Sağlık Bakanlığı Bakanlık Müşaviri ve Yerli Düşünce Derneği Başkan Yardımcısı Kadir Başar ve Eski Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi Mehmet Atak yer aldı.

Topçu burada yaptığı konuşmada Terörden çok canı yanmış bir milletiz diyerek şöyle devam etti; “Ülkemizin karşı karşıya kaldığı çok ciddi bir terör problemi var. Atalay Müdürümüz, görev yaptığı Bingöl’de halkla bütünleşen bir görev anlayışı yürütüyordu. Ancak bölücü terör örgütü tarafından hain bir tuzağa düşürtülerek saldırıya uğraması neticesinde yaralandı. Çok şükür Allah onu, milletine ve ailesine bağışladı. Kendisini bu denli sağlıklı görmekten çok menün oldum. Tabii ki Türk Silahlı Kuvvetlerimizin terörden yaralanan gazilerimize böylesine uluslararası standartlarda bir merkez açmasını görmekten de çok memnun oldum.İnşallah bu merkezlerin sayıları daha da artar. Çünkü terörden çok canı yanmış, mağduriyetlerimizin çok olduğu bir ülkeyiz. Bu gelişmelerden memnun oldum.Atalay Ürker Bey, benim çok yakın hemşerim aynı zamanda benim gibi Ahıska kökenli bir kardeşimiz. O noktada tabii kidaha duygusalım. Ama esasında devleti temsil edenler, halkla bütünleşip kucaklaştıkları zaman bölücü terör örgütü bunu tehdit görüyor. Atalay Ürker, halkla bütünleşince terör örgütü tarafından hedef alınması, devleti millete hadim etme anlayışıdır. Devleti millete hadim edince terör örgütü bundan gocunmuştur ve Atalay Müdürümüzü hedef seçmiştir. Ama çok şükür ki Allah onu sevenlerine bağışladı.”

Bingöl Emniyet Müdürü Atalay Ürker, gerçekleştirilen ziyaretten memnuniyetini bildirerek şu açıklamalarda bulundu: “Türkiye’nin en donanımlı sağlık merkezlerinden birinde bulunuyorum. Teçhizat bakımından çok donanımlı bir yer. Burada, herkesin rahatsızlığına hitap edecek aletler mevcut. Sağlık personelleri de güler yüzlü ve bulunduğumuz ortamda asla o klasik diyebileceğimiz bir hastane ortamı yok. Bana sağlığımla ilgili her gün detaylı bilgiler veriliyor. Ancak bana şu an için şu tarihte yürüyebilirsin diyemiyorlar. Saldırıda aldığım mermi vücudumda ödem oluşturmuş bu yüzden müdahale edemiyorlar. Ödem dağıldıktan sonra daha da iyileşeceğim. Şu an uyuşukluk ve sızı var. Bacaklarım oynasa bile tam olarak tutmuyor. Cuma günü taburcu oluyorum. Üç ay izin verildi daha sonra tekrar geleceğim. Evde de yürüme antrenmanlarıma devam edeceğim.”

Şiire merakının da olduğunu belirten Ürker, 700’e yakın şiirinin olduğunu söyledi ve ziyaretine gelen heyete ‘Her Telden Şiir’ kitabını hediye etti. Ziyaret sırasında yaralanmasının ardından yazdığı şiiri de okuyan Bingöl Emniyet Müdürü Atalay Ürker, şu şiirini okudu: “Kahpece vurulduk, kaldık elsiz ayaksız. Budandı dalımız, olduk dalsız budaksız. Yürüyüp koşamadık desteksiz, kucaksız. El, kol oldu Rehabilitasyon Merkezi.”

SALDIRIDA İKİ KİŞİ ŞEHİT OLMUŞTU

Bingöl Emniyet Müdürü Atalay Ürker, Emniyet Müdür Yardımcısı Atıf Şahin ve Baş komiser Hüseyin Hatipoğlu, 9 Ekim 2014’de izinsiz gösteri sırasında hasar gören iş yerlerini gezdikleri sırada teröristlerin saldırısına uğramıştı.

YALÇIN TOPÇU,  TERÖRDEN ÇOK CANI YANMIŞ BİR MİLLETİZ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.