Yalova Dev Organizasyona Ev Sahipliği Yapacak

Yalova Dev Organizasyona Ev Sahipliği Yapacak
23-25 Ekim tarihlerinde oynanacak Türkiye Kupası grup müsabakalarının Yalova’ya verilmesi sevinçle karşılandı. Yalova’nın yanı sıra grup müsabakalarına Bursa'nın Gemlik ilçesi ve Çanakkale de ev sahipliği yapacak.

- 23-25 Ekim tarihlerinde oynanacak Türkiye Kupası grup müsabakalarının Yalova’ya verilmesi sevinçle karşılandı. Yalova’nın yanı sıra grup müsabakalarına Bursa'nın Gemlik ilçesi ve Çanakkale de ev sahipliği yapacak.

Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından organize edilen 2014-2015 Sezonu Kadınlar Türkiye Kupası Yalova Grubunda Ordusppor, Cani Belediyesi, BOTAŞ ve Orman Gençlik takımları final grubuna kalabilmek için mücadele edecek. Yalova 90. Yıl Spor Salonu'nda 3 gün sürecek müsabakalar sonrasında final grubuna kalan takım belirlenecek.

Basketbol organizasyonları bakımından Yalova’nın ilk kez büyük bir turnuvaya ev sahipliği yapacağını söyleyen Yalova Basketbol İl Temsilcisi Alper Erin, 22 Ekimde turnuva için kokteyl düzenleyeceklerini, Türkiye Kupası grup müsabakalarının ise 23-25 Ekim tarihleri arasında oynanacağını bildirdi. Erin, "Bu, Yalova’da son zamanlarda yapılacak en büyük organizasyon. Bu sene Türkiye’nin ev sahipliğinde yapılacak Dünya Bayanlar Basketbol Şampiyonası’ndan dolayı bayan basketbolu büyük bir ivme kazandı. Bunun 2. Ligde mücadele eden Yalova VİP Gençlik Spor’a da çok şeyler katacağını umuyoruz. 23-25 Ekim tarihleri arasında yapacağımız Türkiye Kupası grup müsabakalarının Yalova’ya gelmesinde öncelikle Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel, TBF Kadın Basketbolundan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Jülide Sonat’a, BF Ligler Koordinatörü Ayhan Özgümüş’e, ikili ilişkilerini kullanarak turnuvanın Yalova’ya gelmesinde önemli pay sahibi olan Yalova VİP Gençlik Spor Başkanı Murat Yapıcı’ya teşekkür ediyorum” dedi.

YALOVA DEV ORGANİZASYONA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.