Yalova’da Da Aranıyorlar

Yalova’da Da Aranıyorlar
İstanbul Kumburgaz’da kiraladıkları deniz bisikleti ile Kamiloba Sahilinden pazar günü denize açılan ve bir daha haber alınamayan beş gencin arama çalışmaları Yalova’da sürüyor. Balıkesir’in Erdek ilç...

İstanbul Kumburgaz’da kiraladıkları deniz bisikleti ile Kamiloba Sahilinden pazar günü denize açılan ve bir daha haber alınamayan beş gencin arama çalışmaları Yalova’da sürüyor.

Balıkesir’in Erdek ilçesi, Bursa’nın Karacabey boğazı ve Mudanya İmralı açıklarında havadan ve denizden sürdürülen çalışmalara Yalova deniz polisi de deniz motosikleti ile katıldı. Geçen pazar günü kiraladıkları deniz bisikleti ile saat 14:00 sıralarıda denize açılan ve fırtınaya yakalanıp kendilerinden bir daha haber alınamayan 5 genç için Yalova deniz polisi de seferber oldu.

1 Deniz bot, 1 deniz motosikleti, 5 dalgıç ve Deniz Polisi personeli Yalova, Çınarcık, Esenköy sahilleri ve adalar açıklarını adeta didik didik arıyor. Henüz gençlerden bir ize rastlamayan Yalova Deniz Polisi ekipleri çalışmalarla ilgili olarak İstanbul Emniyeti ile de bilgi alışverişini sürdürüyorlar.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.