Yalovalı Boksör Milli Takım Kampında

Yalovalı Boksör Milli Takım Kampında
Yalova Belediyespor’un gelecek vaat eden boksörü Yunus Emre Yılmaz, yıldızlar kategorisinde Erzurum’da düzenlenecek milli takım kampına davet edildi. Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, kamp öncesi...

Yalova Belediyespor’un gelecek vaat eden boksörü Yunus Emre Yılmaz, yıldızlar kategorisinde Erzurum’da düzenlenecek milli takım kampına davet edildi. Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, kamp öncesi kendisini ziyarete gelen Yunus Emre Yılmaz’a kamp dönemi için başarılar diledi.

Yalova Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Resul Kocaağa, boks antrenörü Fahrettin Aydın ve boks takımı yıldızlar kategorisi sporcusu Yunus Emre Yılmaz, Belediye Başkanı Vefa Salman’ı ziyaret etti. 1-15 Ağustos tarihleri arasında Erzurum’da düzenlenecek olan Yıldızlar Dünya Şampiyonası 1. etap kampına davet edilen Yunus Emre Yılmaz’ın çalışmaları hakkında Başkan Salman’a bilgi veren Kocaağa ve Aydın, boks şubesinin yıldızlar, gençler ve büyükler kategorilerinde söz sahibi olduğunu dile getirdi.

Yalova Belediye Gençlik ve Spor Kulübü sporcularının milli takıma seçilmesinde Salman’ın maddi ve manevi emeği olduğunu belirten Kocaağa ve Aydın, Salman’a teşekkür etti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.