Yalovalı Karateci Ali Güney, Palandöken’den Bronz Madalya İle Döndü

Yalovalı Karateci Ali Güney, Palandöken’den Bronz Madalya İle Döndü
Yalova’nın son dönemde yetiştirdiği başarılı sporculardan Ali Güney, Erzurum'da yapılan 11. Uluslararası Palandöken Karate Turnuvası'ndan bronz madalya ile döndü.

- Yalova’nın son dönemde yetiştirdiği başarılı sporculardan Ali Güney, Erzurum'da yapılan 11. Uluslararası Palandöken Karate Turnuvası'ndan bronz madalya ile döndü.

Palandöken Karate Turnuvası'nda Yalova’yı Taşköprü Karate İhtisas Kulübü'nden Ali Güney temsil etti. Ümit milli takımda yer alan Yalovalı sporcu, takım halinde kürsünün üçüncü basamağına çıktı. Türkiye Karate Federasyonu tarafından organize edilen 11. Uluslararası Palandöken Karate Turnuvası'nda 25 ülkeden 2 bin 500 sporcunun madalya için mindere çıktı. Milli takım 37 altın, 41 gümüş ve 49 bronz madalya kazanarak tarihi bir başarıya imza attı.

Ali Güney’in antrenörü Mehmet Güney, “Palandöken Karate Turnuvası'nda sporcumuz üç gün boyunca mücadele etti. Bizi gururlandırdı, kendisini tebrik ediyorum” dedi.

Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan da organizasyonda bronz madalya kazanarak üçüncü olan Yalovalı sporcu Ali Güney’i tebrik etti.

YALOVALI KARATECİ ALİ GÜNEY, PALANDÖKEN’DEN BRONZ MADALYA İLE DÖNDÜ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.