Yamanlar Koleji Teniste De Şampiyon

Yamanlar Koleji Teniste De Şampiyon
Gençlik ve Spor İzmir İl Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen liselerarası tenis il birinciliğinde Yamanlar Koleji final müsabakasında Özel Işıkkent Koleji'ni 4-0 yenerek Şampiyon oldu. Örnekköy Tenis merkezinde yapılan müsabakalar

- Gençlik ve Spor İzmir İl Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen liselerarası tenis il birinciliğinde Yamanlar Koleji final müsabakasında Özel Işıkkent Koleji'ni 4-0 yenerek Şampiyon oldu. Örnekköy Tenis merkezinde yapılan müsabakalarda 3. Teğmen Ali Rıza Akıncı Lisesi 4. Sainth Joseph Koleji oldu.

İlk iki sırayı alan Yamanlar Koleji ve Işıkkent Koleji Liseler arası Türkiye Tenis Şampiyonasında İzmir’i temsil etme hakkını kazandılar. Yamanlar Koleji müdürü Şakir Ural “Öğrencilerimiz geçen yıl Liseler Tenis’te Türkiye Şampiyonu olmuşlardı. Bu yılki hedefimizi önce Türkiye Şampiyonluğu, ardından 8-14 Mart tarihlerinde Katar’da düzenlenecek olan Liseler Arası Dünya Tenis Şampiyonasında Şampiyonluk olarak belirledik.” dedi.

YAMANLAR KOLEJİ TENİSTE DE ŞAMPİYON

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.